Slide

As Oy Rovaniemen Willamonpuisto

Upea kaupunkikotisisi palveluiden ja ulkoilureittien äärellä

Harkittuja, toimivia pohjaratkaisuja

Willamonpuistossa asut vaivattomasti uudessa, sinulle suunnitellussa kaupunkikodissa – yksiössä, kaksiossa tai kolmiossa. Tarkkaan harkitut pohjaratkaisut antavat monia mahdollisuuksia makusi mukaiselle sisustukselle ja lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta.

Sähköautot tervetuloa!

Kuivaushuone, asuntokohtaiset varastot ja yhteiset säilytystilat sijaitsevat talon 1. kerroksessa. Yhteiset tilat käsittävät mm. näppärän varaston lastenvaunuille ja -pyörille omalla uloskäynnillä. Kaikissa myytävissä autopaikoissa on valmius sähköauton latausasemalle ja sähköautopaikat varustetaan älykkäällä kuormanhallintajärjestelmällä.

Laadukkaat materiaalit ja kodinkoneet

Laadukkailla kodinkoneilla ja keittiöpinnoilla viimeistellyssä keittiössä ruoat valmistuvat helposti. Jokaisen asunnon tilaa jatkaa oma avarat näkymät tarjoava lasitettu parveke, joka on varustettu lämpimällä Dry Step -termomatolla.

Vapaat asunnot

Hakutulokset: 1 kpl

Järjestä:
28 m²
Vh. 113 900 €
Mh. 40 900 €
Asunto Oy Rovaniemen Willamonpuisto
Willamonkuja 1 A30, Rovaniemi
Kerrostalo · 1h+kt+alk · krs. 5/5
Katso

Lisätietoja

Kun varaat kotisi ajoissa, voit muokata sen sisustustyyliä laadukkaiden materiaalivaihtoehtojen sekä lisähintaan saatavien erikoisvarustelujen avulla. Näin saat kodistasi varmasti itsesi näköisen.

Jari Alaiso

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, liike- ja toimitilat
p. 045 648 5391
jari.alaiso@temotek.fi