Hankekehitys­päällikkö – Pääkaupunkiseutu

07.01.2022

Kiinnostaako ura vaativien rakennushankkeiden parissa?

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Työskentelymme perusperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta, asiakkaan ehdoilla sekä kilpailukykyisesti että tehokkaasti. Rakennustoimintamme kattaa monia sektoreita toimitila- ja hyvinvointirakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2020 aikana yli 250 asuntoa, joista 150 oli perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli n. 80 m€. Työntekijöitä on n. 200.

Haemme nyt

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

pääkaupunkiseudulle vastaamaan laajentuvan toimintamme hankekehityksestä ja neuvottelu-urakoinnista. Kohteemme ovat monipuolisia ja toteutamme niin asuntotuotantoa kodin ostajille kuin toimitiloja kasvaville yrityksille.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus. Tehtävä edellyttää mielellään jo aikaisempaa kokemusta joko hankekehityksen tai projektipäällikön tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin vahva into hankekehityksen tehtäviin ja niissä kehittymiseen.

Hankekehityspäällikkönä toimit aktiivisesti etsien uusien hankkeiden mahdollisuuksia. Olet mukana maanhankinnassa ja asemakaavamuutosprosesseissa sekä suunnittelunohjauksessa yhdessä yrityksen hankekehitysorganisaation kanssa.

Persoonana olet aktiivinen, itseohjautuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on näkemystä, kiinnostusta kehittää osaamistasi ja haluat olla osaltasi mukana vahvistamassa liiketoimintaamme pääkaupunkiseudulla.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Temotek on matalan hierarkian yritys, jossa pääset varmasti näkemään oman kädenjälkesi. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Paikallisuus, kotimaisuus ja kestävyys ovat meille tärkeitä tekijöitä. Rennossa ja asiantuntevassa työporukassa viihdytään, sillä tehtävissä on vapautta ja vastuuta – kunhan tekemisessä säilyy määrätietoinen ote. Tutustu työntekijätarinoihimme täällä.

Temotek pitää huolta työntekijöistään mm. laajennetulla työterveyshuollolla sekä tukemalla vapaa-ajan aktiivisuutta liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Meillä on sitoutuneita työntekijöitä, jotka jakavat halun kehittyä ja tehdä töitä asiakkaan parhaaksi. Yhdessä rakennamme elämänlaatua: terveellisiä ja turvallisia koteja sekä tiloja, joissa on hyvä elää ja olla. Lisätietoa syistä tulla Temotekille löydät täältä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa. Tehtävässäsi sinulla on tukena koko Temotekin organisaatio ja työskentelet yhdessä teknisen toimiston sekä yrityksen johdon kanssa. Tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi kattavan tulospalkkiojärjestelmän myötä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan, toivottu aloitus tehtävässä on vuoden 2022 alkupuolella.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.1.2022 mennessä, oheisen linkin kautta: https://hrlegalservices.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=173

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Legal Services Oy:ssä Martti Kangas, puh 040 700 7754 tai email martti.kangas@hrlegal.fi ja Temotek Oy:ssä Seppo Klemettilä, puh 040-703 4000 tai email seppo.klemettila@temotek.fi.