Hankintainsinööri / hinnoittelija – Pääkaupunkiseutu

04.07.2022

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Työskentelymme perusperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta, asiakkaan ehdoilla sekä kilpailukykyisesti että tehokkaasti. Rakennustoimintamme kattaa monia sektoreita toimitila- ja hyvinvointirakentamisesta asuntotuotantoon. Vuoden 2021 liikevaihtomme oli 83,8 m€. Työntekijöitä meillä on n. 200 hlö.

Haemme nyt

HANKINTAINSINÖÖRIÄ/HINNOITTELIJAA

pääkaupunkiseudun yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan hankintaan liittyvistä tehtävistä.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (rakennusinsinööri, rakennusmestari tai DI) ja jo kokemusta rakennusalasta.

Hankintainsinöörinä vastaat itsenäisesti hankintasuunnitelman teosta sekä teet suunnitelmaan vaikuttavien hankintojen valmisteluja ja varauksia. Vastaat kohteidemme aliurakka- ja materiaalihankinnasta. Kilpailutat aliurakoitsijoita, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset.

Osana toimenkuvaa on toimia laskennan kanssa tiiviissä yhteistyössä tarjoushinnoittelussa sekä ennakkotarjouksien pyynneissä.

Tyyppinä olet tarkka ja aikaansaava, vuorovaikutustaitoinen ja organisointikykyinen. Tunnet rakennusalan sopimusehdot ja toimit työssäsi laatu- ja kustannustietoisesti.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Temotek on matalan hierarkian yritys, jossa pääset varmasti näkemään oman kädenjälkesi. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Paikallisuus, kotimaisuus ja kestävyys ovat meille tärkeitä tekijöitä. Rennossa ja asiantuntevassa työporukassa viihdytään, sillä tehtävissä on vapautta ja vastuuta – kunhan tekemisessä säilyy määrätietoinen ote. Tutustu työntekijätarinoihimme täällä.

Temotek pitää huolta työntekijöistään mm. laajennetulla työterveyshuollolla sekä tukemalla vapaa-ajan aktiivisuutta liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Meillä on sitoutuneita työntekijöitä, jotka jakavat halun kehittyä ja tehdä töitä asiakkaan parhaaksi. Yhdessä rakennamme elämänlaatua: terveellisiä ja turvallisia koteja sekä tiloja, joissa on hyvä elää ja olla. Lisätietoa syistä tulla Temotekille löydät täältä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa. Tehtävässäsi sinulla on tukena koko Temotekin organisaatio ja työskentelet yhdessä teknisen toimiston sekä yrityksen johdon kanssa. Tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi kattavan tulospalkkiojärjestelmän myötä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV. Olethan nopea, täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Janne Willman
Yksikönjohtaja, Pääkaupunkiseutu
p. 050 434 4688
janne.willman@temotek.fi


Lähetä hakemus

Työhakemus ilmoitukseen (Willman vastaanottaja)
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB