Kokenut työmaainsinööri – Pääkaupunkiseutu

14.12.2021

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Työskentelymme perusperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta, asiakkaan ehdoilla sekä kilpailukykyisesti että tehokkaasti. Rakennustoimintamme kattaa monia sektoreita toimitila- ja hyvinvointirakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2020 aikana yli 250 asuntoa, joista 150 oli perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli n. 80 m€. Työntekijöitä on n. 200.

Haemme nyt

KOKENUTTA TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

pääkaupunkiseudulle vastaamaan kahden työmaamme (päättyvä ja alkava) työmaainssin tehtävistä.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja jo kokemusta vastaavista työtehtävistä useamman vuoden ajalta, erityisesti talousnäkökulmasta. Sinulla pysyvät hallussa niin työmaan kustannukset, dokumentointi kuin raportointikin. Jaat tietoa aktiivisesti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Olet persoonana aktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on näkemystä, kiinnostusta kehittää osaamistasi ja haluat olla osaltasi mukana vahvistamassa liiketoimintaamme pääkaupunkiseudulla.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Temotek on matalan hierarkian yritys, jossa pääset varmasti näkemään oman kädenjälkesi. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Paikallisuus, kotimaisuus ja kestävyys ovat meille tärkeitä tekijöitä. Rennossa ja asiantuntevassa työporukassa viihdytään, sillä tehtävissä on vapautta ja vastuuta – kunhan tekemisessä säilyy määrätietoinen ote. Tutustu työntekijätarinoihimme täällä.

Temotek pitää huolta työntekijöistään mm. laajennetulla työterveyshuollolla sekä tukemalla vapaa-ajan aktiivisuutta liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Meillä on sitoutuneita työntekijöitä, jotka jakavat halun kehittyä ja tehdä töitä asiakkaan parhaaksi. Yhdessä rakennamme elämänlaatua: terveellisiä ja turvallisia koteja sekä tiloja, joissa on hyvä elää ja olla. Lisätietoa syistä tulla Temotekille löydät täältä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa. Tehtävässäsi sinulla on tukena koko Temotekin organisaatio ja työskentelet yhdessä teknisen toimiston sekä yrityksen johdon kanssa. Tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi kattavan tulospalkkiojärjestelmän myötä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Willman, p. 050 434 4688, janne.willman@temotek.fi

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 mennessä. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lähetä hakemus

Työhakemus ilmoitukseen (Willman vastaanottaja)
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB