Slide

Saumatonta ja sujuvaa yhteistyötä – Temotekin rakentamisen filosofia

25.04.2016

Temotek toteuttaa rakennushankkeet rautaisella ammattitaidolla ja ketterästi. Haluamme olla asiakkaalle paras mahdollinen yhteistyökumppani. Toimintatapamme sekä motivoitunut ja innovatiivinen porukkamme mahdollistavat parhaan ratkaisun löytämisen jokaiselle asiakkaalle, kaikkiin tarpeisiin.

Temotek on toiminut rakentajana jo parikymmentä vuotta. Tarjoamme rakentamispalveluita koko kiinteistön elinkaaren ajalle kaikissa mittakaavoissa, kodeista aina lentokenttiin saakka. Liian pientä tai liian isoa hanketta emme tunne.

Tarjoamme yksilöllistä laatua asiakkaidemme arvostamalla tavalla. Asiakkaillemme laatua voi olla arkkitehtuuri, sopiva hinta, rakentamisen nopeus, vuorovaikutteinen suunnittelu tai vaikka ilahduttava palvelu.

Meille laatua on räätälöidä kullekin asiakkaalle odotukset ylittävä kokonaisuus. Me haluamme rakentaa entistä houkuttelevampia koteja, uudistaa tiloja, jotta ihmiset ja yritykset voivat paremmin, ja tuottaa palveluita, jotka tekevät huomisesta paremman. Meille jokainen kohde on tilaisuus nähdä ja tehdä asiat uudella tavalla.

Olemme kasvuyritys

Olemme vahvassa kasvussa oleva ennakkoluuloton toimija. Ajattelemme asioita useista eri näkökulmista etsien alati uusia ratkaisuja. Työskentelemme intohimoisesti ja olemme innostuneita oppimaan uutta. Me temoteklaiset olemme yhdistelmä pitkän linjan tekijöitä ja innokkaita kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia – visionäärejä ja tekijöitä.

Me ymmärrämme kasvun osaamisemme ja yhteistyötaitojemme kehittymisenä, joka johtaa uusiin onnistumisiin, vieläkin parempaan asiakaspalveluun. Palvelu tarkoittaa meille vuorovaikutteista tekemistä asiakkaan toivomassa laajuudessa. Luovana rakennusalan toimijana haluamme tuottaa ennenäkemättömiä tuotteita ja ratkaisuja asiakkaidemme iloksi ja heidän liiketoimintansa tueksi.

Lupauksemme

Näistä rakennusaineksista kasasimme rakentamisen uuden filosofian, joka on samalla myös asiakaslupauksemme:

”Olemme innovatiivinen asumisen, liike- ja toimitilatarpeiden, rakentamisen ja kiinteistökehityksen kumppani. Tarjoamme mietittyjä ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle, kaikkiin tarpeisiin. Sinun tarpeesi on meille mahdollisuus nähdä ja tehdä uudella tavalla. Sinä tiedät mitä tarvitset – me tiedämme miten se tehdään.”

Ota yhteyttä niin ratkotaan yhdessä rakentamiseen, kiinteistökehitykseen tai tilauudistuksiin liittyvät tarpeesi!