Slide

Temotek Group uudistaa organisaationsa – konserni yhden toimitusjohtajan alle

27.09.2018

Rakentaminen on palveluliiketoimintaa ja Temotek Groupin peruspilareita ovat asiakkaan tarpeiden tunnistaminen yhdistettynä ammattitaitoiseen, laadukkaaseen sekä kustannustehokkaaseen rakentamiseen. Entistä paremman palvelun tarjoamiseksi Temotek Groupissa on tänään 27.9.2018 tehty organisaatiomuutos. Muutoksella halutaan tuoda konsernin tukitoiminnot lähemmäksi Temotek Palvelut Oy:n tekemistä ja samalla Temotek Palvelut Oy:n valtakunnallinen osaaminen palvelemaan koko Temotek Groupia. Asiakkaillemme uudistus näkyy entistä monipuolisempana palveluna koko rakennuksen elinkaaren ajalle.

Organisaatiomuutoksen yhteydessä Temotek Oy:n ja Temotek Palvelut Oy:n talous- ja palkkahallinnon toiminnot keskitetään Ouluun.

Temotek Palvelut Oy jatkaa Temotek Oy:n tytäryhtiönä eikä uudistuksella ole vaikutusta yksiköiden tuotannon henkilökuntaan tai toimintaan.

Koko Temotek Groupin toiminnan kehittämiseksi Temotek Palvelut Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Temotek Palvelut Oy:n toimitusjohtajan Jose Hämäläisen tehtävästään.

Temotek Palvelut Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa välittömästi nyt koko konsernin toimitusjohtajana toimiva Mika Kaikkonen.

Rakentaminen jatkuu edelleen vilkkaana ja Temotek Groupissa nähdään sekä käynnissä oleva 2018 vuosi, että tulevat vuodet positiivisessa valossa. Tilikauden 2018 osalle konsernissa ennustetaan maltillista ja kannattavaa kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Konsernin liikevaihtoennuste 2018 tilikaudelle on noin 70 miljoonaa euroa. Me Temotekkiläiset rakennamme ja varmistamme omalla määrätietoisella tekemisellä tuon positiivisen tulevaisuuden toteutumisen.

Temotek Oy / Temotek Palvelut Oy
Hallitus

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Mika Kaikkonen puh: 040 510 4777
talouspäällikkö Ari Kynsilehto puh: 040 585 5687