Slide

Temotek on asiakkaiden saatavilla

29.08.2016

Jose Hämäläinen, tilauudistuspalveluita tarjoava myyntijohtaja, hoitaa Hämeenlinnasta käsin asiakaspalvelua Etelä-Suomessa ja Pirkanmaalla. Joselle on tärkeää työskennellä siellä, missä hän on helposti asiakkaiden saatavilla.

UMA Workspace

Jose hyödyntää työssään Technopoliksen UMA Workspace coworking -työtilaverkostoa. UMA workspace-tilassa työskennellessään Jose on aina siellä, missä asiakkaat ovat.

Technopoliksella on 13 UMA coworking-tilaa viidessä eri maassa. Kun yritys tai vaikkapa freelancer ostaa UMA coworking -työtilaan jäsenyyspaketin, saa hän käyttöönsä koko verkoston työtilat. Työtilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja esimerkiksi UMA Esplanadi tarjoaa avointa työskentelyaluetta, hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita toimivilla videoyhteyksillä, hiljaisia työpisteitä sekä tiloja ideointiin, rentoutumiseen ja verkostoitumiseen.

Työtilat tukevat luovuutta ja tuottavuutta

Jose toteaa, että loistavan saavutettavuuden lisäksi UMA coworking -työtilaverkoston tilat edistävät luovuutta ja tukevat tuottavuutta toimivan fyysisen ympäristön johdosta.

Temotek tukee asiakkaan liiketoimintaa tilauudistuksilla

Temotek on sisätilojen uudistamisen kokenut ammattilainen. Ymmärrämme, että työympäristö on johtamisen väline ja sen uudistaminen on mahdollisuus myös yrityskulttuurin uudistamiselle ja uudelle kukoistukselle sekä luovuuden ja tuottavuuden kasvulle.

Joselle on tärkeää pystyä tarjoamaan yrityksille tilauudistuksia, jotka tukevat yrityksen liiketoimintaa. Kun haluat kuulla lisää tilauudistusprosessistamme, jossa tilat voidaan uudistaa pienestä pintaremontista aina työympäristön kokonaisvaltaiseen uudistamiseen, kutsu Jose kylään kertomaan, miten me voimme kumppaneidemme kanssa auttaa Sinun yritystäsi kukoistamaan.