Slide

Temotek vahvistaa organisaatiotaan – Timo Eskola vetämään Pohjois-Suomen toimintoja

11.03.2019

Kasvava oululainen rakennusalan konserni Temotek vahvistaa organisaatiotaan. Temotekin Pohjois-Suomen alueyksikön liiketoiminnasta vastaa jatkossa Timo Eskola.

Timo Eskola aloitti Temotek Groupin Pohjois-Suomen aluejohtajana 1.2.2019. Eskola siirtyy Temotekille NCC Building Finlandista, jossa hän on työskennellyt viimeksi toimialajohtajana Keski-Suomen alueella sekä Oulun yksikön aluejohtajana. Lisäksi hän on ollut NCC Building Finlandin johtoryhmän jäsen.

“Toimialajohtajana työskennellessäni NCC Building Keski-Suomi panosti yhteistoiminnallisiin urakoihin. Näistä esillä ovat olleet muun muassa Ouluun rakennettava Lasten ja naisten sairaala, joka on Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Tulevaisuuden sairaalan ensimmäinen osahanke, Tyrnävän Rantaroustin koulun elinkaarihanke sekä Oulun yliopiston kampusalueen saneeraus”, Timo Eskola kertoo.

Yhteistoiminnallisen rakentamisen kulttuuria Eskola haluaa vahvistaa entisestään myös Temotekillä.

“Temotekissä on tehty pitkään hyvää työtä ja yritys on kasvanut uudelle tasolle. Se on hieno osoitus siitä, mihin toimintaan sitoutumisella ja asiakaslähtöisyydellä voi päästä. Kasvupotentiaalia on edelleen yhteistoiminnallisten urakoiden sektorilla, jossa korostuvat suunnitteluohjausosaaminen sekä kyky löytää kokonaisuuden kannalta parhaat ratkaisut”, Eskola sanoo.

Timo Eskola on pitkän työuransa aikana tarkastellut rakentamista eri näkökulmista ja seurannut näköalapaikalta Pohjois-Suomen markkinaa. Hän on tunnistanut Temotekissä useita keskeisiä menestyksen elementtejä.

“Paikallisuus, kasvollinen omistajuus ja osaavat omat työntekijät ovat voimavaroja, jotka antavat jatkossakin mahdollisuuden menestyä tiukassa rakentamisen markkinassa. Temotek on onnistunut hyvin hallitsemaan kovan kasvun mukanaan tuomat haasteet. Siirryn erittäin positiivisin mielin vetämään Temotekin Pohjois-Suomen toimintoja.”

Lisätietoja:
Mika Kaikkonen, toimitusjohtaja, puh: 040 510 4777
Timo Eskola, aluejohtaja, puh: 050 432 0058