Fennopark 1


Osoite: Viisastenkivi 2, Pyhäjoki


Fennopark

Rakennamme monipuolisten yritystilojen kokonaisuuden Pyhäjoelle. Fennoparkista Pyhäjoen alueelle sijoittuva yritys löytää toimistotilat, varastotilat tai tuotanto- / tuotekehitystilat. Fennopark 1:n alue muodostuu neljästä noin 550 m²:n toimisto-tuotantotilarakennuksesta.

Fennopark 2 ja 3 hankkeita suunnitellaan jo lähelle ensimmäistä kohdettamme. Näihin rakennuksiin räätälöidään hieman isompien yritysten tarpeita vastaavia tilaratkaisuja. Ole yhteydessä niin rakennetaan juuri yrityksenne tarpeet täyttävät toimitilat!

Ota yhteyttä!

Vuokraus

Osa Fennoparkin tiloista on mahdollista myös vuokrata. Ole siis yhteydessä, vaikka oman toimitilan ostaminen ei olisikaan juuri nyt ykkösvaihtoehtosi! Voit myöhemmin ostaa vuokratilasi omaksi.

Osto-optiolla voit hyödyntää osan maksamastasi vuokrasta kauppahinnassa eli käyttää vuokraasi rahoituksena oman osakkeesi hankintaan! Tämä on aivan uutta – kysy lisää!

Sijoittaja – ostaessasi osakkeen Fennoparkista, avustamme vuokralaishankinnassa, tarkistamme vuokralaisen luottotiedot, välitämme vuokrasopimuksen sekä annamme vuokralaiskartoitukseen täyden markkinointituen.

  • Yksityinen: Mika Kaikkonen

    Toimitusjohtaja
    p. 040 510 4777
    mika.kaikkonen(a)temotek.fi

Takaisin edelliselle sivulle