Slide

Toimitilaa yrittäjille – park-toimitilat 1/2

13.06.2016

Park-toimitiloissa toimii monen toimialan yrittäjiä

Yksi park-toimitiloissa toimivista yrittäjistä on Tankotaivaan omistaja Saija Pelkonen. Saija on tuore yrittäjä, hänen yritystoimintansa on alkanut kesäkuun alussa. Saijan yritystoiminta syntyi rakkaudesta harrastukseen: vuonna 2009 alkanut harrastus muuttui ammatiksi neljä vuotta myöhemmin. Kun Saijan entinen työnantaja muutti toiselle paikkakunnalle, päätti Saija perustaa oman tankotanssikoulutusta tarjoavan yrityksen ja hän toimiikin nykyään päätoimisena tankotanssinopettajana.

Millainen toimitilan on oltava?

Saijalla oli toimitilalle yksi edellytys ylitse muiden: korkea tila viiden metrin mittaisille tangoille. Lisäksi Saija tarvitsi toimitilan, jossa on täydelliset sosiaalitilat suihkuineen ja keittiöineen. Park-toimitilakonseptin mukainen halli osoittautui Saijalle täydelliseksi toimitilaksi: Saijalla on studiollaan edellä mainittujen lisäksi myös tilava pukuhuone. Yläkerran toimisto- / keittiötilaan Saija on sijoittanut toimiston lisäksi myymälän.

Asiakkaat ovat tyytyväisiä tiloihin

Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Saijan toimitilaan: musiikki toimii tilassa hienosti ja ilmastointi on erinomainen. Asiakkaina Saijalla on lajin harrastajia sekä muun muassa polttariporukoita, jotka pääsevät tankotanssia kokeillessaan ylittämään itsensä. Kurssimuotoisia tankotanssitunteja studiolla on viikossa parikymmentä.

Vuokraa tai osta omaksi

Saija on toimitilassa vuokralla. Temotek loi yhteyden vuokranantajan ja Saijan välille. Tila muokattiin Saijan tarpeisin sopivaksi muun muassa asentamalla lattiaan laminaatti, studion toiselle seinälle peilit, asentamalla tangot sekä jakamalla tiloja niin, että tanssistudio sai pukutilat. Saijan toimitilan koko on 90 m2.

Lue Saijan yrityksestä lisää Oulu-lehdestä.

Temotek toivottaa Saijan yritystoiminnalle menestystä!