Slide

Toimitilaa yrittäjille – park-toimitilat 2/2

20.06.2016

Park-toimitiloissa toimii monen toimialan yrittäjiä

Yksi park-toimitiloissa toimivista yrittäjistä on Petri Kolehmainen, Autonomi-korjaamoketjuun kuuluvan Oulun Autosähkö ja Huolto Oy:n omistaja. Yritys on toiminut jo kolme vuotta, vakiinnuttanut asemansa luotettavana toimijana ja työllistää omistajan lisäksi yhden työntekijän. Petri onkin oiva esimerkki yrittäjästä, joka yritystoiminnan vakiinnuttua päätti vuokranmaksun sijaan sijoittaa varat oman toimitilan rahoittamiseen.

Toimitilat korjaamoyrityksen tarpeisiin

Petrin 130 m2:n park-toimitilan sisätilat on rakennettu  juuri hänen korjaamoyrityksensä tarpeisiin: lattiassa on muun muassa syvennys ja hallissa on laattavahvistuksia autonostimien alla. Asiakaspalvelua varten alakerrassa on myyntipiste ja yläkertaan on parhaillaan rakentumassa keittiö oleskelutiloineen.

Pihamoduuli

Hallitilaa täydentämään Petri on hankkinut pihamoduulin. Pihamoduulissa on oma 3-vaihdevirta ja hyvä perusvalaistus. Pihamoduuliin sopii esimerkiksi kuorma-auto säältä suojaan. Pihamoduulia voi käyttää myös varastointiin.

Tyytyväinen yrittäjä

Petri on toimitiloihinsa erittäin tyytyväinen ja kertoo hallin käyttöönoton olleen erittäin sujuvaa. Petri kertoo myös, että asiakkaat ovat siirtyneet yrityksen mukana uuteen sijaintipaikkaan. Toimitilakokonaisuuden yrittäjistä puolestaan on muodostunut toimiva verkosto: yhteistyökumppanuuksia on syntynyt jo useamman yrittäjän kanssa.

Temotek toivottaa Petrille menestystä yritystoimintaan!