Avoimet työpaikat


Kustannuslaskija – Oulu

Temotek Oy on kasvava ja kehittyvä perheomisteinen rakennusalan moniosaaja, joka toteuttaa kohteet asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti suunnittelusta luovutukseen. 
Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Yrityksellämme on toimintaa Oulussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.  Vuoden 2018 liikevaihto oli 74 m€ ja liikevaihtoennuste vuodelle 2019 yhteensä 87 m€. Meillä työskentelee jo 270 rakennusalan ammattilaista, mutta kasvu vaatii lisää tekijöitä. Kotipaikkamme on Oulu.

Kustannuslaskijana olet Pohjois-Suomen yksikön laskentatiimin jäsen. Osallistut yksikön asunto- ja toimitilahankkeiden kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskentaan sekä jälkilaskentatiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen. Osallistut lisäksi käynnistyvien projektien tavoitearvioiden laadintaan sekä mahdollisuuksien mukaan hankekehitysprojektien kustannusohjaukseen yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankintaorganisaation kanssa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset laskentaohjelmat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan koulutusta ja rakennustuotannon kustannustietoutta. Työmaakokemuksen katsomme hakijalle eduksi. Jos olet luonteeltasi huolellinen, tavoitteellinen ja määrätietoinen, haluamme tutustua sinuun paremmin. Mikäli työkokemuksesi tehtävästä on vielä vähäistä, voimme laatia yhdessä kattavan perehdytyksen kokeneemman mentorin opastuksessa.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa sekä yhteistyöhenkisen työyhteisön tehtävässä menestymisesi tueksi. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 17.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Laskentapäällikkö Reijo Viitala, p. 050 357 7002
Aluejohtaja Timo Eskola, p. 050 432 0058

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa