Avoimet työpaikat


Työnjohtaja – Oulu

Temotek Oy on kasvava ja kehittyvä perheomisteinen rakennusalan moniosaaja, joka toteuttaa kohteet asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti suunnittelusta luovutukseen.
Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Yrityksellämme on toimintaa Oulussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.  Vuoden 2018 liikevaihto oli 74 m€ ja liikevaihtoennuste vuodelle 2019 yhteensä 87 m€. Meillä työskentelee jo 270 rakennusalan ammattilaista, mutta kasvu vaatii lisää tekijöitä. Kotipaikkamme on Oulu.

Haemme työnjohtajaa keväällä käynnistyvään toimitilahankkeeseen tai vaihtoehtoisesti kesällä käynnistyvään asuinkerrostalojen aluerakennuskohteeseen.

Työnjohtajana toimit työmaan nimettyjen työvaiheiden esimiehenä ja vetäjänä. Työskentelet työmaan vastaavan työnjohtajan tiimissä ja vastaat omien työvaiheiden osalta projektin taloudellisten, ajallisten ja laadullisten tavoitteiden toteutumisesta. Edellytämme lisäksi, että olet kiinnostunut työympäristön turvallisuuden ylläpitämisestä ja huolehdit yhteistyön sujuvuudesta projektin eri sidosryhmien kesken.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan koulutusta ja kokemusta tai vähintäänkin kiinnostusta rakennustyömaan esimiestehtäviin. Jos sinulla on organisointi-, paineensieto- ja vastuunkantokykyjä ja olet luonteeltasi tavoitteellinen, neuvottelu/vuorovaikutustaitoinen ja määrätietoinen, haluamme tutustua sinuun paremmin. Mikäli työkokemuksesi tehtävästä on vielä vähäistä, voimme laatia yhdessä kattavan perehdytyksen kokeneemman mentorin opastuksessa.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa sekä yhteistyöhenkisen työyhteisön tehtävässä menestymisesi tueksi. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 17.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Rakennuspäällikkö Antti Kamutta, 050 357 7017
Aluejohtaja Timo Eskola, p. 050 432 0058

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa