Kodit


Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Koteja myytävänä

As Oy Oulun Ritalinna

As. Oy Oulun Ritalinna sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde valmistuu keväällä/ kesällä 2019!

Tutustu kohteeseen

Limingan Kyyhky

Asunto Oy Limingan sijaitsee aivan Limingan keskustassa vain kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Viisikerroksisessa talossa on korkeatasoisesti varusteltuja koteja yksiöistä tilaviin kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja parkettilattiat.

Tutustu kohteeseen

Muhoksen Patruuna

Asunto Oy Muhoksen Patruuna sijaitsee omalla tontilla aivan Muhoksen keskustassa. Taloyhtiön lämmönlähteenä on edullinen kaukolämpö ja asuinnoissa vesikiertoinen lattialämmitys.

Tutustu kohteeseen

Pyhäjoen Kirkonkulma

Keväällä 2016 valmistunut laadukas yksikerroksinen rivitalo aivan Pyhäjoen keskustassa. Kodeissa on nykyaikaiset toimivat ja avarat pohjaratkaisut, omat autokatokset, laadukas varustelu sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

Tutustu kohteeseen

Tornion Panimonranta

Tornion Panimonrantaan valmistuu koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan.

Tässä kohteessa olemme luoneet eri kokoisiin asuntoihin erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia pohjaratkaisuja. Kun varaat kotisi ajoissa, voit valita haluamasi pohjaratkaisun ilman lisäkustannuksia.

Tutustu kohteeseen

Ota yhteyttä

Vesa-Matti Tervonen

Myyntipäällikkö, LKV
p. 050 343 8857
vesa-matti.tervonen(a)temotek.fi
LinkedIn