Kodit


Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Koteja myytävänä

Limingan Kyyhky

Asunto Oy Limingan sijaitsee aivan Limingan keskustassa vain kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Viisikerroksisessa talossa on korkeatasoisesti varusteltuja koteja yksiöistä tilaviin kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja parkettilattiat.

Tutustu kohteeseen

Muhoksen Patruuna

Asunto Oy Muhoksen Patruuna sijaitsee omalla tontilla aivan Muhoksen keskustassa. Taloyhtiön lämmönlähteenä on edullinen kaukolämpö ja asuinnoissa vesikiertoinen lattialämmitys.

Tutustu kohteeseen

Oulun Jahtivouti Ritaharjussa

Elokuussa 2017 valmistuu Oulun Ritaharjun vahvasti kehittyvälle, lapsiystävälliselle alueelle kaksi rivitaloa sekä luhtitalo. Kodit ovat avaria ja valoisia ja pohjat on suunniteltu niin, että ne taipuvat moniin elämäntilanteisiin. Säilytystilojen riittävyyteen on huoneistoissa kiinnitetty erityistä huomiota.

Työt tontilla ovat käynnissä!

Tutustu kohteeseen

Pyhäjoen Kirkonkulma

Keväällä 2016 valmistunut laadukas yksikerroksinen rivitalo aivan Pyhäjoen keskustassa. Kodeissa on nykyaikaiset toimivat ja avarat pohjaratkaisut, omat autokatokset, laadukas varustelu sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

Tutustu kohteeseen

Tornion Panimonranta

Tornion Panimonrantaan valmistuu koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan.

Tässä kohteessa olemme luoneet eri kokoisiin asuntoihin erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia pohjaratkaisuja. Kun varaat kotisi ajoissa, voit valita haluamasi pohjaratkaisun ilman lisäkustannuksia.

Tutustu kohteeseen

Ota yhteyttä

Vesa-Matti Tervonen

Myyntipäällikkö, LKV
p. 050 343 8857
vesa-matti.tervonen(a)temotek.fi
LinkedIn