Slide

Rakentaminen palveluna

Temotek on dynaamisen kiinteistökehityksen asiantuntija ja osaava kumppani liike- ja toimitilarakentamiseen. Rakennusurakat toteutamme aina korkealaatuisesti ja kilpailukykyisesti.

Toteutamme KVR-, projektinjohto- sekä rakennus­urakat yhteistyössä tilaajan kanssa kustannus­tehokkaasti, ajallaan ja laatu- ja ympäristö­näkökohdat huomioiden. Kattava osaamisemme tuottaa etua rakennusurakan kaikissa vaiheissa ja takaa onnistuneen lopputuloksen, olipa uudisrakennuksen käyttötarkoitus mikä tahansa – hoivakoti, päiväkoti, asuinkerrostalo, koulu tai liikerakennus. Olemme myös korjaus­rakentamisen ja laajennus­projektien vahva osaaja.

Sinä tiedät mitä tarvitset – me tiedämme miten se tehdään.

Ota yhteyttä

Asuntorakentaminen

Rakennamme kauniita koteja, joissa arki on sujuvaa ja turvallista. Tarjoamme asuntorakentamisen hankkeisiin kaiken kokemuksemme: yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat. Rakennusurakoidemme asiakkaita ovat asuntorakentamisen puolella mm. yksityiset vuokranantajat, säätiöt, yhdistykset sekä kunnat ja kaupungit.

LUE LISÄÄ »

Liike- ja toimitilat

Saat meiltä yritystoimintasi tarpeisiin räätälöidyt liike- ja toimitilat. Toteutamme kaikenkokoiset hankkeet ketterästi ja takuulla kilpailukykyisesti. Yhteistyössä kanssamme yrityksesi tarpeita vastaava liike- tai toimitila valmistuu kustannus­tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa.

LUE LISÄÄ »

Hyvinvointi- ja hoivarakentaminen

Toteutamme hoiva- ja hyvinvointi­rakentamisen hankkeet avaimet käteen -periaatteella. Meillä on kokemusta mm. varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen, hyvinvoinnin, hoivan ja liikuntarakentamisen saralta useista erilaisista projekteista. Usein saman katon alle sijoittuu myös monia eri toimintoja.

LUE LISÄÄ »

Kiinteistökehitys

Tontit ja kiinteistöt tehokkaampaan käyttöön! Autamme suunnittelusta toteutukseen ja saatamme luotettavasti maaliin asunto-, liike- ja toimitila sekä kaavakehityshankkeet kaikissa mitta­kaavoissa. Kaikkien kiinteistökehityshankkeidemme perustana on saumaton yhteistyö sekä sen luoma arvo hankkeen kaikille osapuolille.

LUE LISÄÄ »

Korjausrakentaminen ja laajennukset

Toteutamme korjausrakennus- ja laajennusprojektit uudisrakennusten tapaan laadukkaasti ja kilpailukykyisesti. Vahvalla ammattitaidollamme, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu ja toteutettu remontti nostaa kiinteistön arvoa sekä sen käyttö- ja asumismukavuutta – laajennuksesta puhumattakaan.

LUE LISÄÄ »