Slide

Temotek

Temotek on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö. Olemme innovatiivinen asumisen, liike- ja toimitilatarpeiden, rakentamisen ja kiinteistökehityksen kumppani.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa ja lisäksi asiakkaitamme palvelee kasvava toimisto pääkaupunkiseudulla. Yhteensä työllistämme noin 200 osaavaa ammattilaista. Rakennamme Helsingin ja Rovaniemen välillä ja olemme toteuttaneet kohteita niin suurimmissa kaupungeissa kuin pienemmissä kunnissakin.

Temotek Palvelut tuottaa toimitilamuutoksia ja korjausrakentamista. Yhdessä molemmat yhtiöt tarjoavat kaikki rakentamisen palvelut koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Palveluitamme ovat:

  • Asuntorakentaminen
  • Rakentamispalvelut sisältäen: liike- ja toimitilat, teollisuusrakentaminen, hyvinvointi- ja hoivarakentaminen (mm. liikuntapaikat, päiväkodit, koulut, hoivakodit, palvelukodit, monitoimitilat)
  • Täydennysrakentaminen ja laajennukset
  • Kiinteistökehitys
  • Myynti- ja vuokraus
  • Tilauudistukset ja sisätilaremontit
  • Korjausrakentaminen

Tuotamme perustajaurakoituja koteja Pohjois-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle. Lisäksi toteutamme hankkeina asuntoja kumppaneillemme, jotka ovat yksityisiä vuokranantajia, säätiöitä, yhdistyksiä ja julkisia toimijoita.

Liike- ja toimitilatuotannon osalta pyrimme keskustelevaan otteeseen tilaajan kanssa, jotta tilat palvelevat loppukäyttäjiä mahdollisimman hyvin. Hoiva- ja hyvinvointitiloja olemme rakentaneet niin yksityisille toimijoille kuin kunnille ja kaupungeillekin. Yrityskumppanuuksissa kuten kokonaisvastuurakentamisessa ja kiinteistökehittämisessä kustannusten ohjaaminen on meille vain yksi osa tarinaa ja liiketoiminnan kukoistusta. Työympäristön uudistamisen yhteydessä on luontevaa pohtia paitsi toimivampia tiloja, myös uuden työn renessanssia. Meille tilat eivät ole seiniä, ne ovat kokonaisuuksia, jotka mahdollistavat uuden paremman huomisen.

Kokonaisuutena Temotek on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän linjan konkareita ja dynaamisia kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia, visionäärejä ja tekijöitä. Jo yli 25 vuoden ajan olemme tarjonneet yksilöllistä laatua asiakkaidemme arvostamalla tavalla. Laatua voi olla arkkitehtuuri, sopiva hinta, rakentamisen nopeus, vuorovaikutteinen suunnittelu tai vaikka ilahduttava palvelu. Meille on tärkeintä räätälöidä kullekin asiakkaalle odotukset ylittävä kokonaisuus – sitä on Temotekin laatu.

Ymmärrämme kasvun osaamisemme ja yhteistyötaitojemme kehittymisenä, joka johtaa uusiin onnistumisiin. Palvelu tarkoittaa meille vuorovaikutteista tekemistä asiakkaan toivomassa laajuudessa. Luovuus tuottaa ennennäkemättömiä tuotteita ja ratkaisuja asiakkaidemme iloksi.

Tuotteinamme tämä tarkoittaa entistä houkuttelevampia koteja, tiloja ja palveluita. Meille jokainen kohde on tilaisuus nähdä asiat uudella tavalla. Asuntorakentamisen palvelukehityksemme tähtää siihen, että räätälöimme erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja.

Historia Hallinto ja omistus Arvomme Vastuullisuus Sertifikaatit 25 v. juhlavuosi