Ajankohtaista


Temotekin kesäkuulumiset

Vaikka moni on jäänyt juhannuksen jälkeen lomille, jatkuu tekeminen työmailla läpi kesän. Lämpimillä kesäkeleillä hommia on painettu vissyn ja jäätelöiden voimin, sopivasti taukoja pitäen. Pohjois-Suomessa työmaat edenneet helteisessä säässä Oulussa As Oy Oulun Huvilapuutarha on kohonnut Toppilansalmen vehreän keitaan keskelle ja valmistuu muuttovalmiiksi viimeistään tammikuussa. Uutena ennakkomarkkinoitavana kohteena Oulussa on Oulun Merenkävijä, joka sijoittuu merelliseen Ranta-Toppilaan. …

Lue lisää

Kesätyökokemusta työmaalta

Yksi kesätyöläisistämme on Mikko Mämmilä, 17-vuotias lukiolainen, joka on työskennellyt Mallasmaisterin kohteessa. Aiempaa työkokemusta Mikko oli ehtinyt kerätä viime kesältä pihatyöfirmasta, ja idea hakea töihin kumpusi omasta innostuksesta. Perehdytyksen kautta omatoimiseen tekemiseen Temotekilla varmistetaan jokaisen työntekijän turvallisuustaidot. Myös Mikko Mämmilä, 17, kertoo, että ensimmäisinä päivinä perusasiat käytiin mestarin kanssa läpi: kuinka tulee toimia, mitä pitää …

Lue lisää

12. teko – Joulun taikaa kaikille Hyvä joulumieli ja Joulupuu-keräyksien kautta

Temotekin juhlavuosi päättyy samoissa merkeissä kuin koko vuosikin – joulurauhan ja antamisen ilon puitteissa. Viimeisenä juhlavuoden 12 hyvästä teosta Temotek lahjoittaa asiakkaiden ja työntekijöiden joululahjat Hyvä joulumieli ja Joulupuu-keräyksiin, jotta mahdollisimman moni saisi rankasta koronavuodesta huolimatta joulumieltä.

Lue lisää

25-vuotias Temotek laittoi hyvän kiertämään juhlavuonnaan

Uutena vuotena 2020 rakennusalan yritys Temotek lupasi tehdä 25-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi 12 hyvää tekoa – yhden vuoden jokaista kuukautta kohden. Hyvät teot kumpusivat yrityksen toimintaa ohjaavasta ajatuksesta, “Elämänlaatua rakentamassa”. Keväällä alkanut koronapandemia vesitti alustavat suunnitelmat yrityksen erityisosaamisen hyödyntämisestä tekojen toteutuksessa, joten suunnitelmia muutettiin lennosta painottumaan hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää

“Tavoitteena on oltava rakennus, jonka sisäilma on terveellistä.”

“Tavoitteena on oltava rakennus, jonka sisäilma on terveellistä.” Kosteus ja pölyt hallinnassa Espoon Matinkylän koulun rakennustyömaalla. Lue koko juttu linkin takaa! #ElämänlaatuaRakentamassa #Kuivaketju10 #kosteushallinta #pölynhallinta Kosteus ja pölyt hallintaan rakennustyömaalla

Lue lisää

11. teko – Diakonissalaitoksen Vamos-toiminnalle lahjakortteja nuorten ja nuorten aikuisten parissa tehtävään toimintaan

Toiseksi viimeisenä tekona 12 hyvän teon sarjassa Temotek lahjoittaa Diakonissalaitoksen Vamos-toimintaan Oulussa 10 kappaletta 150 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja nuorten arjen ja eri osallistumismahdollisuuksien tukemiseen. 

Lue lisää

10. teko – lahjoitus Roosa nauha -keräykselle tukee elinvoimaista tutkimusta

Lokakuussa Oulun seudulla satoi jo ensilumi, mikä tietää talven tuloa ja Temotekin juhlavuoden lopun lähestymistä. Kymmenentenä hyvänä tekona Temotek teki lahjoituksen Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen syöpätutkimuksen tukemiseksi.

Lue lisää

9. teko – tukea pienille potilaille Elämä Lapselle -konserttilahjoituksella

Syyskuussa arki on jo alkanut asettumaan uusiin uomiinsa lämpimän kesän jälkeen. Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen moni tuttukin asia tekee paluun mutta uudessa muodossa. Niin tekee myös Lastenklinikoiden Kummien perinteinen Elämä Lapselle -konsertti, jonka keräykseen Temotek on syyskuun hyvänä tekona lahjoittanut 2000 euroa.

Lue lisää

8. teko – Tiernan koulun uuden toimipisteen oppilaille valoa syksyyn heijastinlahjoituksella

Elokuussa perinteisesti muuttuu monen perheen ja monen nuoren elämä koulujen alkaessa tai jatkuessa ja uusiin opintoihin siirryttäessä. Syksyllä 2020 Tiernan koululla alkaa myös uusi vaihe, kun Temotekin rakentamat Leinonpuiston yksikön uudet tilat otetaan käyttöön. Elokuun hyvänä tekona Temotek lahjoittaa heijastimia Tiernan koulun opiskelijoille.

Lue lisää