Slide

7. teko – Temotek auttaa eläimiä heinäkuun hyvänä tekona

29.07.2020
Kuvaaja: Tanja Loukusa

Heinäkuun hyvänä tekona Temotek tekee lahjoituksen Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys ry:lle eläinten auttamiseksi.

Vapaaehtoisvoimin toimiva Eläinsuojeluyhdistys ylläpitää Oulussa eläinten sijaiskotitoimintaa ja eläinten hautausmaata, antaa eläinsuojeluneuvontaa, auttaa vähävaraisia lemmikin omistajia ja hoitaa myös luonnonvaraisia eläimiä.

“Idea eläinten auttamiseen ja tähän lahjoitukseen tuli henkilökunnaltamme. Temotekiltä löytyy paljon eläinrakkaita ihmisiä ja onpa muutama lemmikki nähty myös toimistollamme porukkaa viihdyttämässä”, kertoo Santeri Toivanen Temotekiltä.

Kyseessä on Temotekin 25-vuotisjuhlavuoden 7. hyvä teko. “Suuntaamme juhlavuoden toiseen puolikkaaseen ja alkavaan syksyyn täynnä positiivista energiaa! Kesälomien jälkeen on aika katsoa kirkkain silmin tulevaisuuteen ja lähteä rakentamaan elämänlaatua koko yhteiskunnalle”, Toivanen jatkaa.

Lahjoitus 100% eläinten hyväksi

Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksessä Temotekin hyvä teko otettiin vastaan riemunkiljahduksin ja erittäin kiitollisina.

“Ensimmäinen ajatukseni taisi olla epäusko. Mietin, että ihanko oikeasti saamme tukea eläimille tällaisena korona-aikana, kun talous sakkaa jokaisella alalla. Seuraava tunne oli nöyrä kiitollisuus. Kyseessä on kuitenkin merkittävä summa, jolla pystymme tekemään paljon eläinten hyväksi”, Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys ry:n puheenjohtaja Minna Ahonen iloitsee.

Ahonen kertoo, että Temotekin tekemä lahjoitus käytetään 100% eläinten hyväksi ja sen myötä yhdistys pystyy auttamaan yhä useampaa lemmikkiä ja luonnonvaraista eläintä.

“Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä lahjoitukset ovat meille merkittävä apu, jolla pystymme tekemään eläinsuojelutyötä ja auttamaan eläimiä. Lämmin, sydämellinen kiitos Temotekille koko yhdistyksen puolesta”, Ahonen kiittää.