Slide

9. teko – tukea pienille potilaille Elämä Lapselle -konserttilahjoituksella

10.09.2020

Syyskuussa arki on jo alkanut asettumaan uusiin uomiinsa lämpimän kesän jälkeen. Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen moni tuttukin asia tekee paluun mutta uudessa muodossa. Niin tekee myös Lastenklinikoiden Kummien perinteinen Elämä Lapselle -konsertti, jonka keräykseen Temotek on syyskuun hyvänä tekona lahjoittanut 2000 euroa.

“Vuosi on mennyt nopeasti ja hyviä tekoja on toteutettu jo paljon. Tekojen toteuttaminen ja hyvän tekeminen on ollut mielekästä puuhaa. Syyskuun teon kohde, Elämä Lapselle -konsertti on jo pitkäikäinen hyväntekeväisyyskampanja ja konsertilla on merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Olikin luonnollista tehdä heille lahjoitus”, Santeri Toivanen summaa.

Tapahtumajärjestelyt uusiksi nykytilanteen mukaisesti, tekijät mukana suurella sydämellä

Lastenklinikoiden Kummit ry:n kumppanuuspäällikkö Susanna Laurila sai yhteydenoton Temotekiltä jo elokuussa lahjoitukseen liittyen. 12 teon kampanja on Laurilan mukaan esimerkillinen ja vastuullinen teko yritykseltä, josta saisi ottaa oppia.

“Me otimme lahjoituksen vastaan ilolla. Tämä on hyvä esimerkki muille yrityksille, miten osallistua ja olla mukana pienten potilaiden tukijoukoissa”, Laurila iloitsee.

Tämän vuoden Elämä Lapselle -konsertti järjestetään nykytilanne ja turvallisuustekijät huomioiden. Näin ollen konsertti toteutetaan Pöllölaaksossa ilman paikalla olevaa yleisöä. Laurilan mukaan se ei kuitenkaan näy tähtiesiintyjissä, vieraissa, asiantuntijoissa tai pienissä potilaissa perheineen vaan he kaikki ovat tuttuun tapaan mukana suurella sydämellä.

“Iloista konsertti-iltaa kaikkiin kotikatsomoihin”, Laurila toivottaa.

Ideoita hyvien tekojen kohteiksi riittää kiitos henkilöstön

Temotekin 12 teon kampanja on jo viimeisellä neljänneksellään ja tähän asti tuonut hyvää palautetta yritykselle, eikä henkilöstöltä saaduista ideoistakaan ole pulaa. Toivasen mukaan loppuvuodeksi on paljon hyviä aihioita tekokohteista työntekijöiden ehdotusten pohjalta. Tekojen toteutusta sovelletaan tarvittaessa koronarajoitusten mukaisesti, jotta hyvät teot saadaan toteutettua. Ideoita varmaan jää myös yli, mikä ei välttämättä ole ongelma.

“Tekojen toteuttaminen ja hyvän tekeminen on ollut mielekästä puuhaa. Mieleen onkin hiipinyt jo ajatus hyvien tekojen jatkamisesta kampanjan jälkeen” Toivanen pohtii tulevaa.