Slide

Arvomme

Neljä arvoamme kuvastavat tapaamme toimia kaikissa tilanteissa niin toisiamme, asiakkaitamme kuin yhteistyö­kumppaneitammekin kohtaan. Niissä kuuluu halu rakentaa kestävää elämänlaatua yhdessä. Tärkeintä on, että jokainen työntekijämme voi kokea arvot omikseen, ja että arvot näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä.

 

Asiakkaan ilahduttaminen

Palvelumme laatu, helppous ja joustavuus määrittelevät suhdettamme sinuun, asiakkaaseemme. Me olemme kumppanina luotettava ja teemme töitä asiakkaidemme parhaaksi pitkäjänteisesti. Sinä tiedät mitä tarvitset – me tiedämme, miten se tehdään.

Kehitymme jatkuvasti

Tavoitteenamme on kannattava ja kestävä kasvu. Meillä työntekijät voivat kehittää osaamistaan ja kasvaa roolissaan. Etsimme jatkuvasti parempia työtapoja sekä menetelmiä ja uskallamme tarttua uusiin haasteisiin. Meillä työntekijä voi kehittää itseään ja osaamistaan sekä kasvaa roolissaan.

Saamme aikaiseksi

Olemme reilu työnantaja, joka huomioi roolinsa perheyhtiönä osana yhteisöä ja yhteiskuntaa. Meillä on turvallista tehdä töitä ja tavoitteenamme on 0 tapaturmaa. Pyrimme keventämään rakentamisen ympäristörasitusta ja tähtäämme kohti hiilineutraalia toimintaa.

Toimimme vastuullisesti

Valitsemme kestäviä materiaaleja, joista rakennamme laadukkaita, pitkäikäisiä ja terveellisiä tiloja. Haluamme pitää kiinni siitä, mitä lupaamme ja tehdä työmme yhdessä ammattiylpeydellä.