Asunnot

Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Asunto Oy Oulun K21

K21 tarjoaa 14 uniikkia kotia, jotka heijastavat laadukasta asumista pienessä ja viihtyisässä taloyhtiössä. Upeat merimaisemat, suojaisa 3. kerroksen kattopiha ja talon tarjoamat palvelut luovat puitteet huolettomaan asumiseen. Huoneistot sijoittuvat rakennuksen luoteisspäätyyn 3.-7. kerroksiin, avaten parvekkeet pääosin kohti lumoavia auringonlaskuja luoteeseen. Asuntojen koot vaihtelevat 57,5m² kolmiosta aina 145,5m² viiden huoneen ja keittiön asuntoon, tarjoten jokaiselle optimaalisen kodin.

Ihastu uniikkin

Etelärinteen Vanamo

Vanamo sijaitsee rinteessä vastapäätä Rovaniemen rautatieasemaa, Siljonpuiston kainalossa. Etäisyyttä keskustan palveluihin kertyy vain alle kilometri. Oma tontti ja toimivat huoneistopohjat tekevät asumisesta Etelärinteellä helpon valinnan. Vanamosta löydät uuden laadukkaan kotisi Rovaniemellä.

Ihastu Vanamoon

Espoon Olarin Horisontti

Valitse monipuolisista pohjaratkaisuista itsellesi sopivin ja tee siitä omasi. Olarin Horisontti sijaitsee upealla näköalapaikalla omalla tontilla. Tilaa on juuri sinun tarpeisiisi – voit valita yksiön, kaksion tai kolmion ja jopa 4-5 huoneen sekä kaksikerroksisten kotien välillä.

Katse Horisonttiin

Oulun Merenkävijä

Merenkävijä sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, jossa Oulun merellisyys pääsee oikeuksiinsa ainutlaatuisella tavalla. Merihenkistä elämyksellisyyttä tarjoaa alueelle vuonna 2022 valmistuvaksi suunniteltu uusi vierasvenesatama palveluineen.

Tutustu Merenkävijään

Pyhäjoen Kirkonkulma

Kirkonkulman yksitasoisessa rivitalossa nykyaikaiset avarat pohjaratkaisut saavat loppusilauksen laadukkaista kalusteista, materiaaleista ja kodinkoneista.

Koti Kirkonkulmasta

Haluaisitko kuulla tulevista kohteistamme ensimmäisenä?

Etsitpä sitten kotia itsellesi tai sijoitusasunnoksi, tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisten joukossa uusista kohteistamme eri kaupungeissa.

Tilaa uutiskirje (vain sähköposti)