Kohteet

Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Tulossa: K21

Ennakkoesittelyyn tuleva kohde käsittää 14 uniikkia huoneistoa, joiden koot ovat 55 m² –128 m². Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet talon määrittämät ehdot, erottuvuus ja tavoite tarjota arkisesta poikkeavaa laadukasta asumista pienessä taloyhtiössä.

Tutustu ennakkoon

Etelärinteen Vanamo

Vanamo sijaitsee rinteessä vastapäätä Rovaniemen rautatieasemaa, Siljonpuiston kainalossa. Etäisyyttä keskustan palveluihin kertyy vain alle kilometri. Oma tontti ja toimivat huoneistopohjat tekevät asumisesta Etelärinteellä helpon valinnan. Vanamosta löydät uuden laadukkaan kotisi Rovaniemellä.

Ihastu Vanamoon

Espoon Olarin Horisontti

Valitse monipuolisista pohjaratkaisuista itsellesi sopivin ja tee siitä omasi. Olarin Horisontti sijaitsee upealla näköalapaikalla omalla tontilla. Tilaa on juuri sinun tarpeisiisi – voit valita yksiön, kaksion tai kolmion ja jopa 4-5 huoneen sekä kaksikerroksisten kotien välillä.

Katse Horisonttiin

Oulun Merenkävijä

Merenkävijä sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, jossa Oulun merellisyys pääsee oikeuksiinsa ainutlaatuisella tavalla. Merihenkistä elämyksellisyyttä tarjoaa alueelle vuonna 2022 valmistuvaksi suunniteltu uusi vierasvenesatama palveluineen.

Tutustu Merenkävijään

Rovaniemen Willamonpuisto

Willamonpuisto on luonnonrauhaisa Etelärinteellä sijaitseva kaupunkikotisi palveluiden ja ulkoilureittien äärellä. Kohteessa yhdistyvät luonnon läheisyys, kätevä sijainti palvelujen lähellä sekä hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin.

Käy Willamonpuistoon

Pyhäjoen Kirkonkulma

Kirkonkulman yksitasoisessa rivitalossa nykyaikaiset avarat pohjaratkaisut saavat loppusilauksen laadukkaista kalusteista, materiaaleista ja kodinkoneista.

Koti Kirkonkulmasta

Haluaisitko kuulla tulevista kohteistamme ensimmäisenä?

Etsitpä sitten kotia itsellesi tai sijoitusasunnoksi, tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisten joukossa uusista kohteistamme eri kaupungeissa.

Tilaa uutiskirje (vain sähköposti)