Slide

As Oy Etelärinteen Vanamo

Kaupunkikoti, jossa kaikki on ulottuvillasi

Katso vapaat asunnot

Loistava sijainti

Vanamo sijaitsee rinteessä vastapäätä Rovaniemen rautatieasemaa, Siljonpuiston kainalossa. Etäisyyttä keskustan palveluihin kertyy vain alle kilometri. Autolla liikkuminen on helppoa, sillä yhtiön autopaikoilta liitytään näppärästi Ratakadun väylälle. Alueella on myös hyvä kevyen liikenteen verkosto, joka palvelee pyörällä ja kävellen liikkuvia. Joukkoliikenteen pysäkitkin sijaitsevat heti talon edessä Ratakadulla.

Keskustan lisäksi Kauppatori ja marketit löytyvät muutaman sadan metrin päästä. Lapsiperheitä palvelee lähellä sijaitseva v. 2020 valmistunut Etelärinteen päiväkoti sekä Käpymetsän vuoropäiväkoti. Oman pihan lisäksi leikkipaikkoja on ympäristössä useampiakin, mukavaa virkistysmetsää unohtamatta.

Elämänlaatua ja huoletonta asumista omalla tontilla

Loistava sijainti, oma tontti ja toimivat huoneistopohjat tekevät asumisesta Etelärinteellä helpon valinnan. Tummasta tiilestä rakennetusta Vanamosta löydät uuden laadukkaan kotisi Rovaniemellä. Omalle tontille rakentamisen hyvä puoli on asumisen kustannusten ennustettavuus. Kerrostalon runko on paikalla valettu, mikä tarjoaa hyvän äänieristyksen. Talon energiatehokkuusluokka on A2018.

Vanamo nousee aurinkoiselle Etelärinteelle

Vanamo sijaitsee rinteessä vastapäätä Rovaniemen rautatieasemaa, Siljonpuiston kainalossa. Vanamossa asut vaivattomasti uudessa, sinulle suunnitellussa kaupunkikodissa. 47 huoneistoa on suunniteltu täyttämään elämän eri vaiheiden vaatimukset ja niiden pinta-ala vaihtelee 24,5 m² yksiöistä aina 71 m² kolmioihin.

Avarat näkymät

Jokaisessa huoneistossa on oma lasitettu parveke lämpimällä matolla. Näkymät avautuvat kerroksista laajasti miellyttävään maisemaan.

Saunallisissa huoneistoissa lasiseinät luovat avaruuden tuntua ja löylyistä nautitaan tyylikkäästi tervaleppälauteilla.

Sähköautot tervetuloa!

Autopaikan voit valita joko omasta hallista tai kattamattomana hallin katolta. Kaikissa myytävissä autopaikoissa on valmius sähköauton latausasemalle ja sähköautopaikat varustetaan älykkäällä kuormanhallintajärjestelmällä.

Tiesitkö?

Vanamo (Linnaea borealis) Lajinimi borealis merkitsee pohjoista. Latinankielisen nimensä se on saanut 1700-luvulla eläneen luonnontutkija Carl von Linnén mukaan. Vanamo oli myös Linnén lempikasvi! Vanamo valloittaa sitkeydellään ja kauneudellaan: keskikesällä se muodostaa kaksi vaaleanpunaista kukkaa, jotka tuoksuvat varsinkin yöaikaan.

Vapaat asunnot

Hakutulokset: 2 kpl

Järjestä:
71 m²
Vh. 266 800 €
Mh. 133 400 €
As Oy Etelärinteen Vanamo, Rovaniemi
Siljotie 2D D38, Rovaniemi
Kerrostalo · 3h+k+s · krs. 5/6
Katso
47,5 m²
Vh. 169 800 €
Mh. 65 900 €
As Oy Etelärinteen Vanamo, Rovaniemi
Siljotie 2D D15, Rovaniemi
Kerrostalo · 2h+kt+s · krs. 2/6
Katso
Vapaa
D15 47,5 m2 2h+kt+s mh.65 900 € / vh.169 800 € Tutustu asuntoon
Vapaa
D38 71 m2 3h+k+s mh.133 400 € / vh.266 800 € Tutustu asuntoon
Vesa-Matti Tervonen

Myyntipäällikkö, LKV
Asuntomyynti, liike- ja toimitilat
p. 050 343 8857
vesa-matti.tervonen@temotek.fi