IHMISET – TÄRKEIN TEKIJÄMME


Lupauksemme innovatiivisuudesta edellyttää meiltä monipuolista osaamista, jatkuvaa kehittymistä ja innostumista uuden edessä. Sen lisäksi että koulutus- ja työtaustamme ovat monipuolisia, jokainen meistä on oma ainutlaatuinen persoonansa. Yhdessä toisiamme tsempaten tuotamme asiakkaillemme mietittyjä ratkaisuja. Tiimissämme yhdistyvät kokemus, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Näillä eväillä viemme maailmaa eteenpäin – sen lisäksi että meidän kanssamme asiat rullaavat, meillä on töissä vain hyviä tyyppejä, tässä heistä muutama.

Omat ideat esiin

Tulin Temotekille kesätöihin 2014. Kun opintoni alkoivat olla loppusuoralla, sain vakituisen työpaikan. Temotekilla on todella mahtava ilmapiiri! Työkaverit ovat huippuja ja meillä rento ilmapiiri. Saan työskennellä omatoimisesti ja voin tuoda rohkeasti esille omia ideoitani. Olen työssäni tarkka ja haluan päästä käyttämään päätäni. Tykkään uusista haasteista! Tämä on oman työurani ja oppimisen näkökulmasta hyvän kokoinen yritys, jossa pääsen näkemään ja tekemään taloushallintoa ihan alusta loppuun saakka eikä tekeminen rajoitu yhteen kapeaan alaan.

Pauliina

Talouskoordinaattori

Tekijöistä pidetään huolta

Meille Temotekissa jokainen työmaa on yhtä tärkeä. Suhtaudumme samalla tarkkuudella töihimme kaikissa mittakaavoissa. Olen työskennellyt Temotekilla melkeinpä sen perustamisesta saakka, aloitin jo vuonna 1997. Vuosien aikana Temotek on kasvanut paljon. Kasvusta huolimatta olemme säilyttäneet notkeutemme: pystymme nopeaan päätöksentekoon asiakkaiden parhaaksi.  Temotekista on kasvanut myös turvallinen työnantaja, tekijöistä pidetään huolta. Meillä on hyvä työyhteisö ja iloinen ote tekemiseen, tsemppaamme toinen toisiamme.

Taisto

Palvelupäällikkö

Sopivan suuri rakennusliike

Temotek on yrityksenä juuri sopivan suuri. Voin vaikuttaa asioihin ja oma kädenjälkeni näkyy lopputuloksessa. Se tuo vastuuta, mutta myös motivoi positiivisesti samaan aikaan. Vastaan erityisesti Temotekin rakentamien kotien myynnistä. On todella motivoivaa päästä vaikuttamaan siihen millaisia koteja rakennamme ihmisille, ja huomata että pystymme vastaamaan kattavasti ihmisten toiveisiin unelmien kodeista. Meidän työporukka on hyvin saman henkistä ja nuorekasta. Kaikki ovat oman osaamisalueensa rautaisia ammattilaisia, joilla on halu mennä eteenpäin ja tavoitella suuria. Tykkään työkavereistani paljon – meillä on hyviä tyyppejä töissä.

Vesku

Myyntipäällikkö, LKV