Slide

Neljännesvuosisata elämänlaatua rakentamassa!

20.01.2020

Uusi vuosikymmen, uudet teot. Näin lupasimme uutena vuotena 2020, sillä tänä vuonna Temotek on ollut elämänlaatua rakentamassa jo 25 vuotta! Juhlavuoden tarkoitus ei ole vain juhlistaa yrityksen pitkää historiaa, vaan tänä vuonna me teemme hyvää ja rakennamme elämänlaatua muillekin kuin vain asiakkaillemme.

Mikko Raappanan vuonna 1995 perustamasta Temotekistä on tultu kauas – unohtamatta kuitenkaan yrityksen henkeä. Alunperin länsimaisia rakennustarvikkeita Venäjälle viemään tarkoitetusta yrityksestä on kasvanut valtakunnallinen ja työntekijäkunnaltaan kansainvälinen rakennusalan perheyritys.

Temotekin toiminta-ajatus on olla elämänlaadun rakentaja koko yhteiskunnalle, kodeista liikekeskuksiin sekä palveluasumiseen. Juhlavuoden kunniaksi rakennammekin elämänlaatua 12 hyvän teon muodossa

“Yhteisen hyvän eteen Temotek toteuttaa tänä vuonna yhden hyvän teon jokaista juhlavuoden kuukautta kohden. Haluamme tehdä tämän yrityksen toiminta-ajatuksen, koko yhteiskunnan elämänlaadun rakentamisen hengessä”, Temotekin hallituksen puheenjohtaja Sari Toivanen sanoo.

Kerromme verkkosivuillamme ja somessa jokaisesta hyvästä teosta niiden toteutuessa. Ensimmäisestä teosta kuulette tammikuun loppupuolella!

“Se, että Temotek on toiminut 25 vuotta ja voimme toteuttaa nämä 12 hyvää tekoa ovat Temotekin henkilöstön ansiota. Yrityksen toimintaan ja kasvuun sitoutuneet työntekijät ovat se voimavara, jonka avulla ja ansiosta yritys on voinut toimia 25 vuotta, mistä kaikille Temotekilaisille kuuluukin suuri kiitos! Kunnia kuuluu myös upeille yhteistyökumppaneillemme, sidosryhmillemme ja asiakkaillemme – ilman heitä emme olisi tässä. Hyvien tekojen lisäksi tulemme vuoden aikana juhlistamaan myös heitä kaikkia”, Toivanen kertoo.

Seuraa meitä somessa niin kuulet hyvistä teoistamme. Rakennetaan elämänlaatua jatkossakin yhdessä!