Slide

Kiinteistökehitys

Temotekilla on mittava kokemus tuloksellisesta kumppanuudesta kiinteistökehityshankkeissa. Hoidamme asunto-, liike- ja toimitilahankkeet ja näiden yhdistelmät kaikissa mittakaavoissa – ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Kaavoitushankkeet, valmiit tontit, nykyrakennuskannan uudistaminen sekä rakennuttaminen ja uudisrakentaminen – vahva ja monipuolinen osaamisemme tuottaa etua hankkeesi kaikissa vaiheissa. Hoidamme myös markkinoinnin, rahoituskartoitukset sekä hankkeiden juridiset palvelut. Vastuullisena ja osaavana kumppanina varmistamme onnistuneen lopputuloksen, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

Ammattitaidolla tulevaisuuden tarpeisiin

Kun valitset Temotekin kumppaniksi kiinteistökehityshankkeeseesi, saat käyttöösi laajan verkoston ammattitaitoisia rakennus- ja kiinteistöalan toimijoita. Ymmärrämme kehityshankkeiden vaatimukset myös sijoittajan näkökulmasta ja tavoitteenamme on toteuttaa parhaat mahdollisuudet vakaan kassavirran tuottamiselle.

Hoidamme puolestasi hankesuunnitelmien laadinnan, konseptoinnin, kiinteistön kaupallistamisen sekä kustannuslaskennan. Hankekehityksessä ennakoimme tulevaisuuden muutostarpeet ja luomme vaihtoehtoisia toimintamalleja kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin.

Tarjoamamme kiinteistökehityspalvelut

Liike- ja toimitilakehitys

Asiantuntevasti toteutetut liike- ja toimitilat luovat lisäarvoa kaikille osapuolille: sijoittajalle, kiinteistön omistajalle ja käyttäjälle. Temotekillä on kokemusta mittavistakin toimitilakokonaisuuksista.

Asuntohankekehitys

Kustannustehokkuus ei tarkoita tinkimistä laadusta. Sijainti, viihtyisyys ja asukkaan kannalta toimivimmat ratkaisut tekevät rakentamistamme kohteista haluttuja – ja tuottavia.

Kaavakehitys

Kaavoitushankkeet, valmiit tontit, rakennuskannan uudistaminen tai uudisrakentaminen – osaamisemme tuottaa arvoa hankkeesi kaikissa vaiheissa.

Temotek on dynaaminen kiinteistökehittäjä

Autamme mielellämme teitä jo projektin alkuvaiheessa määrittelemään tavoitteet ja parhaat toteutustavat kiinteistön kehittämiseksi. Tarjoamme mielellämme osaamisemme ja kokemuksemme käyttöönne parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä