Slide

Korjausrakentaminen ja laajennukset

Temotek toteuttaa korjausrakennus- ja laajennusprojektit uudisrakennusten tapaan laadukkaasti ja kilpailukykyisesti.

Vahvalla ammattitaidollamme, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu ja toteutettu remontti nostaa kiinteistön arvoa sekä sen käyttö- ja asumismukavuutta – laajennuksesta puhumattakaan.

Ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä, miten toteuttaisimme kiinteistösi arvoa parhaiten nostavan ratkaisun, joka palvelee myös tulevaisuuden tarpeita.

Rakennusurakat laadukkaasti ja kilpailukykyisesti

Temotek on tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä rakentamisesta. Toteutamme KVR-, projektinjohto-, ja rakennusurakat yhteistyössä tilaajan kanssa kustannustehokkaasti, ajallaan ja laatu- ja ympäristönäkökohdat huomioiden.

Kattava osaamisemme tuottaa etua rakennusurakan kaikissa vaiheissa ja takaa onnistuneen lopputuloksen, olipa uudisrakennuksen käyttötarkoitus mikä tahansa – hoivakoti, päiväkoti, asuinkerrostalo, koulu tai liikerakennus. Vastuullisena kumppanina huomioimme luonnollisesti, että rakennus täyttää tarvittavat laatu- ja ympäristömääräykset.

Ota yhteyttä

Tutustu referensseihin

Korjausrakentamisen tarve kasvaa Suomessa vuosi vuodelta, sillä kiinteistöihin on päässyt syntymään korjausvelkaa vuosikymmenten saatossa. Laajennukset taas mahdollistavat uusiin tilatarpeisiin vastaamisen ja jatkavat kokonaisuuden elinkaarta. Meillä rakentaminen sujuu kustannustehokkaasti ja aikataulussa!

Tutustu referensseihimme

Mielessä tilauudistus tai sisätilaremontti?

Temotek Palvelut Oy on tilojen muutos- ja korjausrakentamisen kokenut ammattilainen. Yritys palvelee asiakkaita Oulun ympäristössä oman, osaavan henkilökunnan voimin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meidät vaikka käymään, kun mielesi päällä ovat tilamuutokset (ml. käyttötarkoituksen muutos) tai kiinteistöjen korjausrakentaminen!

LUE LISÄÄ »