Slide

Suunnitteilla: Tuotanto -ja toimistotilaa Teknologiakylästä
Elektroniikkatie 24-26, Oulu

Erinomainen mahdollisuus saada tuotanto-, testaus-ja toimistotilat samaan pihapiiriin. Tilat suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä toimijan/toimijoiden tarpeiden pohjalta. Tontin pinta-ala 9894 m² ja rakennusoikeus 5936 m².

Ota yhteyttä:

Vesa-Matti Tervonen
Myyntipäällikkö, LKV
p. 050 343 8857

LUE LISÄÄ

Suunnitteilla: Takoraudantie – uudet tilat yrityksellesi Malmilta

Etsitkö uutta toimitilaa tai tiloja toimintasi laajentamiseen? Rakennamme Takoraudantielle moneen tarpeeseen sopivaa liike- ja toimitilaa. Tontti sijaitsee Takoraudantien ja Valuraudankujan risteyksessä ja se on osa Tattariharjua Malmilla. Tonttia ympäröi valmis, jo rakennettu alue, jossa on mm. auto-, kuljetus-, rakennus- ja liikunta-alan aktiivista liiketoimintaa.

Katso lisää

Tutustu referensseihimme

Olemme vuosien saatossa rakentaneet lukuisia eri tyyppisiä liike- ja toimitiloja marketeista kuntosaleihin ja teollisiin tuotantotiloihin. Kanssamme tarvitsemanne tilat rakentuvat kustannustehokkaasti ja aikataulussa.

Tutustu

Liike- ja toimitilat

Saat meiltä yritystoimintasi tarpeisiin räätälöidyt liike- ja toimitilat. Toteutamme kaikenkokoiset hankkeet ketterästi ja takuulla kilpailukykyisesti sekä ammattitaidolla. Yhteistyössä kanssamme yrityksesi tarpeita vastaava liike- tai toimitila valmistuu kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Onnistuneet tilat tuottavat lisäarvoa sekä kiinteistön käyttäjälle että sen omistajalle.

Rakennamme liike- ja toimitiloja sekä omille että asiakkaan tonteille. Ratkaisevaa hankkeissa on tilojen sijainti. Panostamme alueisiin, joissa asiakasyrityksellä on hyvät edellytykset kehittää omaa liiketoimintaansa.

Tavoitteenamme on toteuttaa kohteita, jotka vastaavat sekä vuokralaisen että sijoittajan tarpeita. Tällöin liike- tai toimitilat tuottavat parhaan mahdollisen arvon hankkeen kaikille osapuolille. Tarvittaessa hankimme toteuttamiimme liike- tai toimitiloihin myös vuokralaiset.

Rakennusurakat laadukkaasti ja kilpailukykyisesti

Temotek on tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä rakentamisesta. Toteutamme KVR-, projektinjohto- sekä rakennusurakat yhteistyössä tilaajan kanssa kustannustehokkaasti, ajallaan ja laatu- ja ympäristönäkökohdat huomioiden.

Ota yhteyttä