Slide

Technopolis

Tilaaja
Technopolis
Kohde
Useita kohteita
Tyyppi
Tilauudistus, sisätilaremontti
Vuosi
1998-

Vuosia kestävää yhteistyötä

Olemme toimineet Technopoliksen kumppanina pitkään ja toteuttaneet vuosien saatossa lukuisia tilauudistuksia. Technopolikselle on tärkeää saada vuokralaisille hyvin palvelevat tilat, joissa asiakkaat viihtyvät pitkään. Usein samoja tiloja on uudistettu useampaan otteeseen asiakasyrityksen liiketoiminnan kehittyessä ja tarpeiden muuttuessa.

”Meillä on Temotek Palveluiden kanssa kirjoittamaton sopimus, että kun tarvitsemme apua, sitä löytyy. Pelkästään Oulussa meillä on tiloja n. 160 000 m² edestä. Silloin, kun on tullut todella kiire toteutusten kanssa, olemme voineet luottaa siihen, että Palvelut suoriutuu töistä vaativallakin aikataululla. Toisaalta olemme voineet tarjota jatkuvasti tekemistä, joten yhteistyö on palvellut pitkään meitä molempia kiitettävällä tavalla.

Olemme toimineet niin pitkään yhdessä, että toki ryppyjä rakkaudessakin on ehtinyt olemaan – mutta ei sellaista avioliittoa olekaan, jossa sanomista ei tulisi. Hyvällä yhteistyöllä on aina kuitenkin saavutettu tulos, joka tyydyttää molempia. Jos jotakin olisi jäänyt hampaankoloon, emme olisi tietenkään tehneet asioita yhdessä näin pitkään. Kumpikin ymmärtää tässä hyvähenkisessä kumppanuudessa, että kyseessä ei ole kertaluontoinen spurtti – pystymme keskustelemaan asioista rehellisesti ja niin kuin ne ovat.

Meidän kiinteistömme ovat Temotek Palveluille tuttuja. Jatkuvasti on sellaisiakin projekteja, joissa olemme remontoineet tilat asiakastamme varten vaikkapa vuonna 2004, välissä ne on purettu, ja nyt niitä taas uudistetaan Temotek Palveluiden voimin uuteen tarpeeseen.”

Marko Lind
Director of Oulu Operations
Technopolis

Technopolis Yrttipellontie, Oulu

Rakennusneliöt: m²
Vuosi: 2016

Tuulikellon päiväkoti, Teknologiakylä Oulu

Rakennusneliöt:  m²
Vuosi: 2021