Slide

Temotek-konsernin päivitetyt hallitukset

18.06.2020

Temotek Oy:n hallitukseen valittiin 15.6.2020 pidetyssä yhtiökokouksessa rakennusneuvos Pentti Pajulampi, rahoitusneuvos Reijo Tauriainen, Sari Toivanen ja Santeri Toivanen. Järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi puheenjohtajaksi Temotek Oy:lle Reijo Tauriaisen ja Temotek Palvelut Oy:lle Santeri Toivasen.

Hallituksen jäsenet kommentoivat valintaansa seuraavasti:

“Temotek-konserni on viimeisten vuosien aikana kehittynyt valtavasti. On ollut ilo toimia puheenjohtajana konsernin hallituksessa ja nähdä useiden ammattilaisten hieno työ konsernissa. Jotta yhtiön kehittyminen tulevaisuudessa jatkuisi, odotan myös hallitustyön kehittyvän. Jatkan edelleen hallituksen jäsenenä sekä työskentelyä Temotekin hallinnossa. Haluan kiittää lämpimästi runsaslukuista tukijoukkoani sekä henkilökuntaa kuluneista vuosista. Toivotan onnea ja menestystä Reijolle ja Santerille hallitusten puheenjohtajina sekä mukavaa alkanutta kesää kaikille.”
Sari Toivanen, hallituksen jäsen

“Kiitän omistajia luottamuksesta, teen kaikkeni toimiakseni sen arvoisesti. Haluan kehittää Temotek Oy:tä vastuullisesti työntekijöiden, asiakkaiden, omistajien ja yhteiskunnan näkökulmasta yhtiön arvoja noudattaen. Yhtiö on vahvassa kunnossa tuotannoltaan, johtamiseltaan sekä tulos- ja taseasetelmaltaan.”
Reijo Tauriainen, Temotek Oy:n hallituksen puheenjohtaja

“Otan valtavan suurella mielenkiinnolla Temotek Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävän vastaan ja odotan jo innolla Temotek Palveluiden kehittämistä. Uskon pystyväni täyttämään odotukset yhdessä hallituksen ja koko henkilökunnan kanssa. Ammattitaitoisen henkilökunnan pohjalta on mukava lähteä tekemään työtä tulevaisuuden Temotek Palveluiden rakentamiseksi.”
Santeri Toivanen, Temotek Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Temotek Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Santeri Toivanen
Temotek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Reijo Tauriainen