Temotek Oy rakennus- ja pääurakoitsijaksi Osuuskauppa Arinan Raahen Prismakeskuskeen

28.06.2024

Osuuskauppa Arina on valinnut pohjoissuomalaisen rakennusliike Temotek Oy:n Raahen uuden Prismakeskuksen pääurakoitsijaksi. Rakennukseen liittyvät rakennustyöt ovat käynnistyneet ja Prismakeskuksen ovet päästään avaamaan loppuvuodesta 2025. Työllistävä vaikutus rakennushankkeella on jopa 135 henkilötyövuotta.

Odotetun Raahen uuden Prismakeskuksen rakennustyöt etenevät suunnitellusti. Maanrakennustyöt tontilla ovat valmistuneet, ja seuraavaksi edessä on varsinaisen rakennuksen pystytys. Kattavan Prisma-hypermarketin lisäksi paikallisia asiakasomistajia tulee palvelemaan houkutteleva ravintolamaailma sekä kattava valikoima erikoisliikkeitä.

–  Arinan investointipäätöksillä on merkittävä vaikutus Pohjois-Suomen työllisyystilanteeseen ja on tärkeää, että aloituspäätöksiä tehdään myös näinä haasteellisimpina ajankohtina. Rakennusliikkeenä olemme ylpeitä, kun olemme saaneet mahdollisuuden toimia pääurakoitsijana tässä merkittävässä hankkeessa, Temotek Oy:n toimitusjohtaja Antti Kamutta iloitsee.