Slide

Korjausrakentaminen

Toteutamme peruskorjaukset, perusparannukset ja viihtyvyyskorjaukset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Tyypillisiä korjausrakentamisen asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt ja yleishyödylliset sekä julkiset toimijat. Toimimme kohteissa pääurakoitsijana.

Rakennuksien ylläpidossa avainasemassa ovat suunnitelmallinen kiinteistönpito ja oikea-aikainen korjaaminen. Korjausrakentaminen eli saneeraus pidentää kohteen elinkaarta, jolloin urakkaan liittyy usein sekä rakenteiden että laitteiden kunnossapitoa ja korvaamista. Viihtyvyyskorjauksilla puolestaan pystytään parantamaan asumismukavuutta ja nykyaikaistamaan kiinteistön sekä sen tilojen ilmettä kevyemmillä toimenpiteillä.

Kutsu meidät kylään!

Kun käsillä on korjausrakentamisen tarpeita, olemme mielellämme apunanne. Voimme kartoittaa yhdessä tarpeenne ja pohtia parhaita ratkaisuja. Lisäksi kerromme, miten voimme kumppaneidemme kanssa auttaa kiinteistönne korjausrakentamisessa.

Ota yhteyttä

6 syytä valita Oulun Korjausrakentajat

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Tässä on muutamia keskeisiä asiakkaidemme kertomia syitä, miksi he ovat valinneet meidät kerta toisensa jälkeen toteuttamaan uudistuksia ja korjauksia tiloihinsa.

1. Teemme töitä siististi

Meillä tavarat ja työmaa eivät leviä hallitsemattomasti asiakkaan tiloihin ja eniten käytetty työkalu on imuri. Sulut, alipaineistukset ja pölynhallinta toteutetaan kohteissa huolella. P1-puhtausluokitus on meille arkipäivää ja olemme tottuneita työskentelemään myös yhdessä puhtaudenpidon valvojan kanssa.

2. Pystymme työskentelemään arjen keskellä

Usein tilauudistukset ja sisätilaremontit sijoittuvat kohteeseen, jossa normaali arki jatkaa pyörimistä ympärillä. Heti viereisessä tilassa saattaa olla käyttäjiä tai kalusteita. Olemmekin saaneet kiitosta, että hoidamme oman työmme niin, että häiritsemme asiakkaan töitä mahdollisimman vähän. Jos palaverin ajaksi tarvitaan hiljaisuutta, keskeytämme ääntä tuottavat työt ja möykkäämme aikaan, jolloin käyttäjät ovat poissa.

3. Teemme laadukasta jälkeä

Tarjoamme asiakkaillemme odotukset ylittäviä uudistuksia. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme tarjoaa vain parasta laatua. Asiat hoidetaan loppuun sovitusti ja tilat tehdään valmiiksi. Meille tärkein laatumittari on tyytyväinen, hymyilevä asiakas.

4. Pysymme aikataulussa

Pystymme työskentelemään tiiviillä aikataululla ja joustavasti haastavissakin olosuhteissa vakiintuneiden toimintamalliemme ansiosta. Aika on rahaa, ja ymmärrämme, että uudistetut tilat halutaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Meillä ei vitkutella eikä venytetä asioita!

5. Olemme kustannustehokkaita

Olemme tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä tekemisestä. Sovitut työt toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa kustannustehokkaasti, ajallaan sekä laatu- ja ympäristönäkökohdat huomioiden. Ammattitaito yhdistettynä kokemukseen mahdollistaa sujuvat prosessit, joiden keskiössä ovat asiakkaan tarpeet.

6. Olemme luotettu kumppani

Ammattitaidon myötä harva asia tulee meille yllätyksenä ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Yhteys työnjohtajiimme ja työmaahan on toimiva ja asiat keskustellaan rehellisesti läpi hakien parasta mahdollista, terveellistä ja turvallista ratkaisua. Mahdollisista lisätöistä sovimme aina yhdessä ja etukäteen, läpinäkyvästi. Pitkäaikaiset asiakkuutemme ovat osoitus siitä, että luottamus kumppanuudessa on molemminpuolista.

Tilaa Oulun Korjausrakentajien uutiskirje

Asiakaskirjeessämme kerromme vinkkejä tilamuutosten ja korjausrakentamisprojektien toteuttamiseen sekä esittelemme toteuttamiamme kohteita. Samalla jaamme viimeisimmät kuulumisemme.

Tilaa uutiskirje (palvelut)