Slide

Korjausrakentaminen

Temotek Palvelut on korjaus- ja muutosrakentamisen palveluja tarjoava yritys. Keveimmillään tuotamme tilamuutoksia, mutta meillä on vuosien kokemus myös korjausrakentamisen projekteista, jossa talo kuoritaan raakapinnoille. Yhteensä olemme remontoineet kymmeniä kiinteistöjä.

Suunnitelmallinen kiinteistönpito ja oikea-aikainen korjaaminen ovat avainasemassa, kun rakennuksia ylläpidetään. Korjausrakentaminen eli saneeraus pidentää kohteen elinkaarta. Korjausrakentamiseen liittyy usein sekä rakenteiden että laitteiden kunnossapitoa ja korvaamista.

Kun talossa kerran tehdään suuri remontti, olisi usein samalla järkevää parantaa sen laatutasoa ja energiatehokkuutta. Tällöin puhutaankin peruskorjauksen sijaan perusparannuksesta. Esimerkiksi vaihtaminen öljylämmityksestä maalämpöön lukeutuu perusparannuksen piiriin.

Kutsu meidät kylään!

Kun käsillä on korjausrakentamisen tarpeita, olemme mielellämme apunanne. Voimme kartoittaa yhdessä tarpeenne ja pohtia parhaita ratkaisuja. Lisäksi kerromme, miten voimme kumppaneidemme kanssa auttaa kiinteistönne korjausrakentamisessa.

Ota yhteyttä

Näissä olemme erityisen hyviä:

1. Teemme töitä siististi

Meillä tavarat ja työmaa eivät leviä hallitsemattomasti asiakkaan tiloihin ja eniten käytetty työkalu on imuri. Sulut, alipaineistukset ja pölynhallinta toteutetaan kohteissa huolella. P1-puhtausluokitus on meille arkipäivää ja olemme tottuneita työskentelemään myös yhdessä puhtaudenpidon valvojan kanssa.

2. Pystymme työskentelemään arjen keskellä

Usein tilauudistukset ja sisätilaremontit sijoittuvat kohteeseen, jossa normaali arki jatkaa pyörimistä ympärillä. Heti viereisessä tilassa saattaa olla käyttäjiä tai kalusteita. Olemmekin saaneet kiitosta, että hoidamme oman työmme niin, että häiritsemme asiakkaan töitä mahdollisimman vähän. Jos palaverin ajaksi tarvitaan hiljaisuutta, keskeytämme ääntä tuottavat työt ja möykkäämme aikaan, jolloin käyttäjät ovat poissa.

3. Olemme joustavia

Pystymme työskentelemään tiiviillä aikataululla ja joustavasti haastavissakin olosuhteissa toimintamallimme ansiosta. Aika on rahaa, ja ymmärrämme, että uudistetut tilat halutaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Meillä ei vitkutella eikä venytetä asioita!

4. Teemme laadukasta jälkeä

Tarjoamme asiakkaillemme odotukset ylittäviä uudistuksia. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme tarjoaa vain parasta laatua. Asiat hoidetaan loppuun ja tilat tehdään valmiiksi. Meille tärkein laatumittari on tyytyväinen, hymyilevä asiakas.

5. Olemme luotettu kumppani

Ammattitaidon myötä harva asia tulee meille yllätyksenä ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Yhteys työnjohtajiimme ja työmaahan on toimiva ja asiat keskustellaan rehellisesti läpi hakien parasta mahdollista, terveellistä ja turvallista ratkaisua. Mahdollisista lisätöistä sovimme aina yhdessä ja etukäteen, läpinäkyvästi. Pitkäaikaiset asiakkuutemme ovat osoitus siitä, että luottamus kumppanuudessa on molemminpuolista.

Tilaa Temotek Palveluiden uutiskirje

Asiakaskirjeessämme kerromme vinkkejä tilamuutosten ja korjausrakentamisprojektien toteuttamiseen sekä esittelemme toteuttamiamme kohteita. Samalla jaamme viimeisimmät kuulumisemme.

Tilaa uutiskirje (palvelut)