Slide

Temotek rakentaa koteja Raaheen – Laivurinväylällä valmista kesäksi 2022

06.10.2021
Juhan demo kuvatekstiä lorem ipsum dolor sit amet

Raaheen rakentuu parhaillaan yhteensä 33 merellistä kotia, jotka valmistuvat kesäksi 2022. As Oy Raahen Laivurinväylä sijaitsee huippupaikalla, kirjaston ja meren välissä. Matkaa rantaan on vain n. 80 metriä ja väliin jää puistoalue ja kevyen liikenteen väylä. Kohde on kiinnostanut ja kaupat on tehty jo 20 uudesta kodista. ”Vielä kuitenkin löytyy niin yksiöitä, kaksioita kuin isompia kolmioitakin niille, jotka etsivät asuntoa hyvältä paikalta Raahesta”, kohdetta välittävä Raahen Kiinteistökanavan Markku Kyllönen kertoo.

Kodeista jokainen tarjoaa elämänlaatua niin asunnon varustelun kuin sijainnin osalta. Kaikissa rakentuvissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet sekä jalalle mukava parvekematto. Näkymät ovat sijainnin puolesta erinomaiset ja parvekkeelta voi ihastella merenpuoleista auringonlaskua, puistoa, historiallista Raahea ja Pikkulahtea. Keskustan palvelut ovat muutaman sadan metrin päässä. Koulut ja päiväkodit löytyvät niin ikään läheltä.

”Laivurinväylällä asut täysin omassa rauhassa puistojen keskellä, merimaisemassa, mutta silti käytännössä kaupungin keskustassa”, Kyllönen hehkuttaa.

Työmaalla tekeminen on edennyt hyvin. ”Juuri tällä hetkellä sisäpuolella valetaan pintalattioita, putkimiehet ja sähkärit tekevät myös asennuksia ja ensi viikolla aloitetaan väliseinien teko. Katot on tehty, samoin parvekkeet. Ulkopuolella valmistellaan viikolla 42 alkavaa muurausta ja pian julkisivukin alkaa näyttää siten oikealta”, vastaava työnjohtaja Janne Routaniemi kertoo.

Kiinnostuitko? Laivurinväylän myynnistä vastaan Raahen Kiinteistökanava.

Sovi esittely:
Markku Kyllönen
p. 040 4403110
markku@kiinteistokanava.fi
Raahen kiinteistökanava Oy
https://www.kiinteistokanava.fi/