Slide

Ihmiset – tärkein tekijämme

Lupauksemme innovatiivisuudesta edellyttää meiltä monipuolista osaamista, jatkuvaa kehittymistä ja innostumista uuden edessä. Sen lisäksi että koulutus- ja työtaustamme ovat monipuolisia, jokainen meistä on oma ainutlaatuinen persoonansa. Yhdessä toisiamme tsempaten tuotamme asiakkaillemme mietittyjä ratkaisuja. Tiimissämme yhdistyvät kokemus, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Näillä eväillä viemme maailmaa eteenpäin – sen lisäksi että meidän kanssamme asiat rullaavat, meillä on töissä vain hyviä tyyppejä, tässä heistä muutama.

Mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa

Kun lapseltani kysyttiin tarhassa, että mitä äiti tekee työkseen, hän vastasi: ”Äiti laskee lautoja.” Toimin Temotekilla projekti-insinöörinä, eli teen erilaisia projektin koordinointitehtäviä sekä määrä- ja kustannuslaskentaa. Tulin Temotekin työmaalle alun perin ammattikorkeakoulusta kesätöihin. Työt jatkuivat opiskelun ohella toimistolla ja tein myös opinnäytetyöni tänne. Valmistumisen jälkeen olin töissä toisella työnantajalla, mutta palasin 7 vuoden tauon jälkeen takaisin Temotekille. Palaaminen tuntui helpolta, sillä tiesin, että vastassa odotti hyvä työyhteisö ja mukavat työkaverit. Mielestäni Temotek on joustava työnantaja, ja olen päässyt työurani aikana tekemään monipuolisia työtehtäviä.

Maria

Projekti-insinööri

Sopivan suuri rakennusliike

Temotek on yrityksenä juuri sopivan suuri. Voin vaikuttaa asioihin ja oma kädenjälkeni näkyy lopputuloksessa. Se tuo vastuuta, mutta myös motivoi positiivisesti samaan aikaan. Vastaan erityisesti Temotekin rakentamien kotien myynnistä. On todella motivoivaa päästä vaikuttamaan siihen millaisia koteja rakennamme ihmisille, ja huomata että pystymme vastaamaan kattavasti ihmisten toiveisiin unelmien kodeista. Meidän työporukka on hyvin saman henkistä ja nuorekasta. Kaikki ovat oman osaamisalueensa rautaisia ammattilaisia, joilla on halu mennä eteenpäin ja tavoitella suuria. Tykkään työkavereistani paljon – meillä on hyviä tyyppejä töissä.

Vesku

Myyntipäällikkö, LKV

Tekijöistä pidetään huolta

Meille Temotekilla jokainen työmaa on yhtä tärkeä. Suhtaudumme samalla tarkkuudella töihimme kaikissa mittakaavoissa. Olen työskennellyt Temotekilla melkeinpä sen perustamisesta saakka, aloitin jo vuonna 1997. Vuosien aikana Temotek on kasvanut paljon. Kasvusta huolimatta olemme säilyttäneet notkeutemme: pystymme nopeaan päätöksentekoon asiakkaiden parhaaksi. Temotekista on kasvanut myös turvallinen työnantaja, tekijöistä pidetään huolta. Meillä on hyvä työyhteisö ja iloinen ote tekemiseen, tsemppaamme toinen toisiamme.

Taisto

Palvelupäällikkö, Temotek Palvelut