Slide

Ihmiset – tärkein tekijämme

Lupauksemme innovatiivisuudesta edellyttää meiltä monipuolista osaamista, jatkuvaa kehittymistä ja innostumista uuden edessä. Sen lisäksi että koulutus- ja työtaustamme ovat monipuolisia, jokainen meistä on oma ainutlaatuinen persoonansa. Yhdessä toisiamme tsempaten tuotamme asiakkaillemme mietittyjä ratkaisuja. Tiimissämme yhdistyvät kokemus, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Näillä eväillä viemme maailmaa eteenpäin – sen lisäksi että meidän kanssamme asiat rullaavat, meillä on töissä vain hyviä tyyppejä, tässä heistä muutama.

Halu tehdä asiat oikein

Olen työskennellyt Temotekilla joulukuusta 2017. Toimin projekti-insinöörinä ja työskentelen monipuolisesti eri rakennustuotannon tehtävissä toimistolla sekä työmailla. Minulle on tärkeää, että työ vastaa arvojani. Hankkeissa, joissa olen ollut mukana, olen saanut nähdä, että Temotekilla halutaan rakentaa laatua ja tehdä asiat oikein. Muutenkin asiat hoidetaan rehdissä ja reilussa hengessä sidosryhmien kanssa. Tutuille kehtaa sanoa, että: ”Tuonkin kohteen olemme rakentaneet.” Temotek on yrityksenä sopivan pieni, jotta työntekijällä on mahdollisuus päästä tekemään monenlaista omien kehityshalujensa mukaan, mutta toisaalta sopivan suuri, jotta täällä pääsee tekemään töitä monenlaisten ja vaihtelevien hankkeiden parissa.

Laura

Projekti-insinööri

Matalan hierarkian rakennusyritys

Tulin ensimmäisen kerran taloon vuonna 2010 kirvesmieheksi ja olen ollut siitä saakka Temotekilla lähes yhtäjaksoisesti töissä. 2022 aloitin työnjohtajana, ja parhaillaan opiskelen työn ohessa Lapin AMK:ssa rakennusinsinööriksi – tutkintoon valmistun vuonna 2024. Temotek on työnantajana suhtautunut opiskeluuni erittäin myönteisesti ja kannustavasti. Esimerkiksi kaikki opiskelun vaatimat joustot ovat onnistuneet ihan vain suullisesti sopimalla, ja se mikä on sovittu, on myös pitänyt. Temotek on matalan hierarkian yritys, jossa ei ole sellaista herraa, jota ei tohtisi puhutella mielessä pyörivistä asioista. Itselläni on aina ollut suorat välit esimiehiini ja haluan itse myös kehittyä samanlaiseksi, helposti lähestyttäväksi esimieheksi.

Marko

Työnjohtaja

Tekijöistä pidetään huolta

Meille Temotekilla jokainen työmaa on yhtä tärkeä. Suhtaudumme samalla tarkkuudella töihimme kaikissa mittakaavoissa. Olen työskennellyt Temotekilla melkeinpä sen perustamisesta saakka, aloitin jo vuonna 1997. Vuosien aikana Temotek on kasvanut paljon. Kasvusta huolimatta olemme säilyttäneet notkeutemme: pystymme nopeaan päätöksentekoon asiakkaiden parhaaksi. Temotekista on kasvanut myös turvallinen työnantaja, tekijöistä pidetään huolta. Meillä on hyvä työyhteisö ja iloinen ote tekemiseen, tsemppaamme toinen toisiamme.

Taisto

Palvelupäällikkö, Temotek Palvelut

Sopivan suuri rakennusliike

Temotek on yrityksenä juuri sopivan suuri. Voin vaikuttaa asioihin ja oma kädenjälkeni näkyy lopputuloksessa. Se tuo vastuuta, mutta myös motivoi positiivisesti samaan aikaan. Vastaan erityisesti Temotekin rakentamien kotien myynnistä. On todella motivoivaa päästä vaikuttamaan siihen millaisia koteja rakennamme ihmisille, ja huomata että pystymme vastaamaan kattavasti ihmisten toiveisiin unelmien kodeista. Meidän työporukka on hyvin saman henkistä ja nuorekasta. Kaikki ovat oman osaamisalueensa rautaisia ammattilaisia, joilla on halu mennä eteenpäin ja tavoitella suuria. Tykkään työkavereistani paljon – meillä on hyviä tyyppejä töissä.

Vesku

Myyntipäällikkö, LKV