Slide

VVO-konserni ja Temotek Oy sopivat 73 Lumo-kodin rakentamisesta Ouluun

08.11.2016

VVO Kodit Oy ja Temotek Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen 73 Lumo-asunnon rakentamisesta Oulun Linnanmaahan. Asunnot valmistuvat vuoden 2017 aikana. Osapuolet eivät julkista sopimuksen arvoa.

Sopimus kattaa kerrostalon rakentamisen KVR-urakkasopimuksella asiakkaalle täysin valmiiksi. Asunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä ja kaksioita. Kohde sijaitsee Oulun yliopistokampuksen ja Oulun teknologiakylän välittömässä läheisyydessä.

”Hanke VVO Kodit Oy:n kanssa on meille merkittävä askel eteenpäin vahvana asuntorakentajana. Hankkeessa työskentelee toteutustiimimme, jolla on vahvat referenssit asuntorakentamiseen. Osaavalla suunnitteluohjauksella toteutamme hankkeen VVO Kodit Oy:n kanssa yhteistyössä ajallaan ja kustannustehokkaasti laatu- ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen”, Temotekin toimitusjohtaja Raimo Pahkala sanoo.

Lisää asuntoja alueille, joilla työvoiman tarve kasvaa
VVO-konserni kasvaa voimakkaasti ja investoi merkittävästi Lumo-asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta tai ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Asunto-omaisuuden käypä arvo on 4,0 miljardia euroa.

Vuoteen 2021 mennessä konserni aikoo rakennuttaa merkittävän määrän lisää vuokra-asuntoja alueille, joissa työvoiman tarve kasvaa. Oulu on yksi Suomen kasvukeskuksista. Yhtiön missiona on helpottaa työn perässä muuttoa kasvukeskuksiin ja siten olla mukana nostamassa Suomea uuteen nousuun. Uudet asumisen palvelut ja vuokra-asumisen joustavuus ovat avainasemassa työvoiman liikkuvuuden helpottamisessa.

”Kestävien vuokra-asuntojen tuottaminen asuntopula-alueilla on päämäärämme. Pyrimme kasvattamaan konsernin vuokra-asuntomäärää yhteensä tuhannella asunnolla vuosittain”, VVO-konsernin kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen kertoo.