Temotek


sivu_temotek

Temotek on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän linjan konkareita ja dynaamisia kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia, visionäärejä ja tekijöitä. Jo 25 vuoden ajan olemme tarjonneet yksilöllistä laatua asiakkaidemme arvostamalla tavalla. Laatua voi olla arkkitehtuuri, sopiva hinta, rakentamisen nopeus, vuorovaikutteinen suunnittelu tai vaikka ilahduttava palvelu. Meille on tärkeintä räätälöidä kullekin asiakkaalle odotukset ylittävä kokonaisuus – sitä on Temotekin laatu.

Ymmärrämme kasvun osaamisemme ja yhteistyötaitojemme kehittymisenä, joka johtaa uusiin onnistumisiin. Palvelu tarkoittaa meille vuorovaikutteista tekemistä asiakkaan toivomassa laajuudessa. Luovuus tuottaa ennennäkemättömiä tuotteita ja ratkaisuja asiakkaidemme iloksi.

Tuotteinamme tämä tarkoittaa entistä houkuttelevampia koteja, tiloja ja palveluita. Meille jokainen kohde on tilaisuus nähdä asiat uudella tavalla. Asuntorakentamisen palvelukehityksemme tähtää siihen, että räätälöimme erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja. Yrityskumppanuuksissa kuten kokonaisvastuurakentamisessa ja kiinteistökehittämisessä kustannusten ohjaaminen on meille vain yksi osa tarinaa ja liiketoiminnan kukoistusta. Työympäristön uudistamisen yhteydessä on luontevaa pohtia paitsi toimivampia tiloja, myös uuden työn renessanssia. Meille tilat eivät ole seiniä, ne ovat kokonaisuuksia, jotka mahdollistavat uuden paremman huomisen.

Yrityksen historia