Historia


Temotek Oy:n perusti Mikko Raappana Haukiputaalla vuonna 1995. Ensiaskeleet otimme tekemällä vesikattoja ja pienimuotoisia remontteja. Ensimmäinen iso rakennusprojektimme oli vuonna 1997 toteutetut asuntokohteet.

2000-luvun alussa muutimme Ouluun ja tulimme tunnetuksi laadukkaiden asuntokohteiden ja monipuolisten liike- ja toimitilojen rakentajana.

Vuonna 2008 Temotek Oy:n rinnalle perustettiin tytäryhtiö Temotek Palvelut Oy. Temotek Palvelut tuottaa toimitilamuutoksia ja korjausrakentamista. Yhdessä molemmat yhtiöt tarjoavat kaikki rakentamisen palvelut koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Mikko Raappana toimi Temotekin toimitusjohtajana vuoteen 2014 saakka. Samana vuonna voitimme Oulun kaupungin myöntämän Stiiknafuulia-palkinnon ensimmäisenä rakennusliikkeenä koko yrittäjäpalkinnon 20-vuotisessa historiassa. Stiiknafuulia myönnetään yritykselle työllistämis- ja kasvukehityksen perusteella.

Tänä päivänä olemme vahvassa kasvussa oleva innovatiivinen toimija. Olemme ennakkoluulottomia ja ajattelemme asioita useista eri näkökulmista etsien uusia ratkaisuja. Tuotamme asiakkaillemme aidosti lisäarvoa ja olemme aidosti asiakkaidemme saatavilla.

Me Temotekillä työskentelemme intohimoisesti ja olemme innostuneita oppimaan uutta. Olipa kyseessä uudiskohde tai remontti, suuri tai pieni kohde, yksityinen tai julkinen tila, meiltä löytyy parhaat tekijät toteuttamaan se.

Kuvan käyttö ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa kielletty.

refe_ruoholahti2_01

Takaisin edelliselle sivulle