Kodit


Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Koteja myytävänä

As Oy Haminankartano, Ii

Kotisi mökkimaisemalla!

As Oy Iin Haminankartano rakentuu Iin Haminaan jokivarteen upealle ja rauhaisalle paikalle. Parvekkeelta avautuvat upeat jokimaisemat Iijokisuistoon ja ulkona voit ihastella Iin Haminan historiallisia puitteita tai levähtää jokirannassa. Keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä hyvine kulkuyhteyksineen Ouluun ja Kemiin päin. Voit rentoutua kotona maisemista ja luonnosta nauttien mukavuuksista tinkimättä.

Kuulostavatko nämä asioilta, jotka tekevät sinun kotisi: keskusta ja palvelut kävelyetäisyydellä, upea jokinäköala parvekkeelta sekä luonto ja harrastusmahdollisuudet heti oven takana? Jos vastasit kyllä, niin Iin Haminan-kartano on sinun tuleva kotisi. Tutustu ja ihastu!

 

Tutustu kohteeseen

As Oy Helsingin Satamajätkä

As. Oy Helsingin Satamajätkä sijaitsee erinomaisella paikalla Jätkäsaaren kehittyvässä ja merellisessä kaupunginosassa. Jätkäsaaressa asut kantakaupungissa, jota elävöittävät viihtyisät kahvilat , hyvät ravintolat sekä kivijalkaliikkeet. Monipuoliset palvelut, koulu sekä päiväkodit, ovat kävelymatkan päässä – ja kauemmas pääsee kätevästi ratikalla. Jätkäsaari on myös sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa.

As. Oy Helsingin Satamajätkässä asut viihtyisästi tilavissa perheasunnoissa tai fiksusuissa kaupunkikodeissa. Tarjolla on HITAS- asuntoja viiden huoneen perhekodeista 30 neliön yksiöihin.

Hakuaika (19.5.2018 klo 08.00 – 29.5.2018 klo 20.00) on päättynyt.

Kohde valmistuu 10/2019

Arvonta on suoritettu 4.6.2018. Arvonnassa pärjänneille ilmoitetaan viikon 23 aikana.

Arvonnassa sijoille 1-2 on ilmoitettu sähköpostitse sijanumerosta. Sijat 3-5 saavat ilmoituksen sähköpostiin 12.6.2018.

Muille arvonnassa mukana olleille ei ilmoiteta tuloksista erikseen.

Tutustu kohteeseen

As Oy Herralanhovi

As Oy Herralanhovissa asut vaivattomasti uudessa, sinulle suunnitellussa kerrostalokodissa. Herralanhovissa on toimivaksi suunniteltuja, mukavia yksiöitä ja kaksioita sekä enemmän tilaa tarvitseville kolmioita. Alimman kerroksen asunnoissa on oma terassi ja pieni piha ilta- auringon puolelle. Ylempien kerrosten asunnoissa terassikalusteet voi sijoittaa tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Toimivien pohjaratkaisujen ansiosta huonekalut löytävät paikkansa vaivatta. Keittio on laadukas sekä pinnoiltaan että kodinkoneiltaan. Lämmitysmuotona Herralanhovissa on edullinen kaukolämpö.

Talon pihapiirissä on asukkaiden oma parkkipaikka, yhteinen pyörävarasto sekä leikkipaikka lapsille.

Tervetuloa tutustumaan Su 29.9 klo 14.45-15.30 rakennusvaiheessa olevan As Oy Haukiputaan Herralanhovin koteihin, osoitteessa Herralankuja 1, 90830 Haukipudas.

Esittelijänä Jari Alaiso, puh. 045 648 5391

 

Tutustu kohteeseen

As Oy Tornion Panimonkuohu

Asunto Oy Tornion Panimonkuohuun valmistuu koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan.

As Oy Tornion Panimonkuohussa asut viihtyisästi tilavassa perheasunnossa tai fiksussa kaupunkikodissa.

Panimonkuohun 7-kerroksinen talo sijoittuu Tornion ydinkeskustan tuntumaan rauhalliselle ja luonnonvehreälle alueelle. Huoneistoja talossa on 42. Panimonkuohu on suunniteltu niin, että mahdollisimman monesta huoneistosta on jokinäkymä.

Kohteessa on jokaisessa huoneistossa mm. vesikiertoinen lattilalämmitys, lasitettu parveke sekä parkettilattiat.

 Tervetuloa esittelyyn työmaalle to 5.9.2019 kl0 17.00-18.00!

Esittelijänä Jari Alaiso, puh 045 648 5391

Tutustu kohteeseen

Pyhäjoen Kirkonkulma

Keväällä 2016 valmistunut laadukas yksikerroksinen rivitalo aivan Pyhäjoen keskustassa. Kodeissa on nykyaikaiset toimivat ja avarat pohjaratkaisut, omat autokatokset, laadukas varustelu sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Oulun Ritaharju

As. Oy Oulun Ritaharju sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde valmistuu keväällä/ kesällä 2019!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Oulun Ritaniitty

As. Oy Oulun Ritaniitty sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde valmistuu keväällä/ kesällä 2019!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Oulun Ritapolku

As. Oy Oulun Ritapolku sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde valmistuu keväällä/ kesällä 2019!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: Tornion Panimonranta

Tornion Panimonrantaan valmistuu koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan.

Tässä kohteessa olemme luoneet eri kokoisiin asuntoihin erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia pohjaratkaisuja. Kun varaat kotisi ajoissa, voit valita haluamasi pohjaratkaisun ilman lisäkustannuksia.

Tutustu kohteeseen

Ota yhteyttä!

 • Vesa-Matti Tervonen

  Myyntipäällikkö, LKV
  p. 050 343 8857
  vesa-matti.tervonen(a)temotek.fi
  LinkedIn

 • Jari Alaiso

  Myyntipäällikkö, LKV
  p. 045 648 5391
  jari.alaiso(a)temotek.fi