Kodit


Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Koteja myytävänä

As Oy Espoon Olarin Horisontti

As Oy Olarin Horisontista löydät oman näköalapaikkasi. Lasitettu parveke ja isot korkeat ikkunat tuovat luonnon lähelle. Valitse monipuolisista pohjaratkaisuista itsellesi sopivin ja tee siitä omasi. Olarin Horisontti sijaitsee omalla tontilla upealla näköalapaikalla Olarin koulun läheisyydessä. Muut Olarin palvelut ovat kävelyetäisyydellä sekä Iso Omena että Matinkylän metroasema vajaan kolmen kilometrin päässä.

Pihapiirin viheristutukset ja korttelin yhteiset piha-alueet luovat viihtyisän ja suojaisan pihapiirin, jossa voi nauttia kauniista kesäpäivistä ja touhuta raikkaina talvipäivinä. Hyvät kulkuväylät kävely- ja pyöräteille sekä lähelle kulkeville pääväylille varmistavat myös helpon siirtymisen.

Tutustu ja ihastu!

 

Lisätiedot: Vesa-Matti Tervonen 050 343 8857
Aleksi Keijonen 050 350 9960

 

 

Tutustu kohteeseen

As Oy Haminankartano, Ii

Kotisi mökkimaisemalla!

As Oy Iin Haminankartano rakentuu Iin Haminaan jokivarteen upealle ja rauhaisalle paikalle. Parvekkeelta avautuvat upeat jokimaisemat Iijokisuistoon ja ulkona voit ihastella Iin Haminan historiallisia puitteita tai levähtää jokirannassa. Keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä hyvine kulkuyhteyksineen Ouluun ja Kemiin päin. Voit rentoutua kotona maisemista ja luonnosta nauttien mukavuuksista tinkimättä.

Kuulostavatko nämä asioilta, jotka tekevät sinun kotisi: keskusta ja palvelut kävelyetäisyydellä, upea jokinäköala parvekkeelta sekä luonto ja harrastusmahdollisuudet heti oven takana? Jos vastasit kyllä, niin Iin Haminan-kartano on sinun tuleva kotisi. Tutustu ja ihastu! KOHDE ON VALMIS, EI MYYTÄVIÄ HUONEISTOJA.

Tutustu kohteeseen

As Oy Oulun Huvilapuutarha

Rauhallinen kaupunkikotisi upeissa maisemissa palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä.
As Oy Oulun Huvilapuutarha on Toppilansalmen vehreä keidas, jokarajautuu kahteen viheralueeseen. Puistomainen rauha yhdistyy käteväänsijaintiin palveluiden, ydinkeskustan ja hyvien kulkuyhteyksin lähellä.Voit siis helposti yhdistää virkistävän kävelyretken Toppilansalmenrannoilla pikavisiittiin keskustaan. Tutustu ja ihastu!

Tutustu kohteeseen

As Oy Panimonkuohu, Tornio

KOHDE ON VALMIS, EI MYYTÄVIÄ HUONEISTOJA.

Asunto Oy Tornion Panimonkuohuun on valmistunut koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan.

As Oy Tornion Panimonkuohussa asut viihtyisästi tilavassa perheasunnossa tai fiksussa kaupunkikodissa.

Panimonkuohun 7-kerroksinen talo sijoittuu Tornion ydinkeskustan tuntumaan rauhalliselle ja luonnonvehreälle alueelle. Huoneistoja talossa on 42. Panimonkuohu on suunniteltu niin, että mahdollisimman monesta huoneistosta on jokinäkymä.

Kohteessa on jokaisessa huoneistossa mm. vesikiertoinen lattilalämmitys, lasitettu parveke sekä parkettilattiat.

Tutustu kohteeseen

As Oy Rovaniemen Willamokuja

As Oy Rovaniemen Willamo on luonnonrauhaisa Etelärinteellä sijaitseva upea kaupunkikotisi palveluiden ja ulkoilureittien lähellä.
As Oy Rovaniemen Willamossa yhdistyvät luonnon läheisyys ja rauha, kätevä sijainti palvelujen lähellä sekä hyvät kulkuyhteydet. Rauhaisan omakotitaloalueen kupeessa sijaitseva Willamo on otollisella paikalla kävi sitten ahkerasti ulkoilemassa tai kaupungilla. Rinteen metsät, kivenheiton päässä sijaitseva Ruokolampi sekä Korkalovaaran pallokenttä antavat mitä mainioimmat puitteet ulkoiluun ja keskustakin sijaitsee vain parin kilometrin päässä.
Kävelyetäisyydellä Willamosta sijaitsevat myös pienemmät lähikaupat sekä Eteläkeskuksen kauppakeskittymä ja palvelut. Tästä kannattaakin napata itselleen rauhaisa koti kätevällä sijainnilla. KOHTEESSA EI MYYTÄVIÄ HUONEISTOJA.

Tutustu kohteeseen

Pyhäjoen Kirkonkulma

Keväällä 2016 valmistunut laadukas yksikerroksinen rivitalo aivan Pyhäjoen keskustassa. Kodeissa on nykyaikaiset toimivat ja avarat pohjaratkaisut, omat autokatokset, laadukas varustelu sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Helsingin Satamajätkä

As. Oy Helsingin Satamajätkä sijaitsee erinomaisella paikalla Jätkäsaaren kehittyvässä ja merellisessä kaupunginosassa. Jätkäsaaressa asut kantakaupungissa, jota elävöittävät viihtyisät kahvilat , hyvät ravintolat sekä kivijalkaliikkeet. Monipuoliset palvelut, koulu sekä päiväkodit, ovat kävelymatkan päässä – ja kauemmas pääsee kätevästi ratikalla. Jätkäsaari on myös sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa.

As. Oy Helsingin Satamajätkässä asut viihtyisästi tilavissa perheasunnoissa tai fiksusuissa kaupunkikodeissa. Tarjolla on HITAS- asuntoja viiden huoneen perhekodeista 30 neliön yksiöihin.

Kohde on valmistunut.

 

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Herralanhovi

As Oy Herralanhovissa asut vaivattomasti uudessa, sinulle suunnitellussa kerrostalokodissa. Herralanhovissa on toimivaksi suunniteltuja, mukavia yksiöitä ja kaksioita sekä enemmän tilaa tarvitseville kolmioita. Alimman kerroksen asunnoissa on oma terassi ja pieni piha ilta- auringon puolelle. Ylempien kerrosten asunnoissa terassikalusteet voi sijoittaa tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Toimivien pohjaratkaisujen ansiosta huonekalut löytävät paikkansa vaivatta. Keittio on laadukas sekä pinnoiltaan että kodinkoneiltaan. Lämmitysmuotona Herralanhovissa on edullinen kaukolämpö.

Talon pihapiirissä on asukkaiden oma parkkipaikka, yhteinen pyörävarasto sekä leikkipaikka lapsille.

 

 

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Oulun Ritaharju

As. Oy Oulun Ritaharju sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde on valmistunut!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Oulun Ritaniitty

As. Oy Oulun Ritaniitty sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde on valmistunut!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Oulun Ritapolku

As. Oy Oulun Ritapolku sijaitsee erinomaisella paikalla suositulla Ritaharjun alueella. Kaupat, kirjasto, kuntokeskus ja kauppakeskus Ideapark monipuolisine palveluineen ovat kaikki kävelymatkan päässä. Yliopistolle ja pian avattavalle ammattikorkeakoulun kampukselle pyöräilee 10 min. Läheltä löytyvät lisäksi koulu, päiväkodit ja liikuntapuisto. Ritaharjussa asut myös lähellä luontoa.

Kohde on valmistunut!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: Tornion Panimonranta

Tornion Panimonrantaan valmistuu koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan.

Tässä kohteessa olemme luoneet eri kokoisiin asuntoihin erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sopivia pohjaratkaisuja. Kun varaat kotisi ajoissa, voit valita haluamasi pohjaratkaisun ilman lisäkustannuksia.

Tutustu kohteeseen

Ota yhteyttä!

 • Vesa-Matti Tervonen

  Myyntipäällikkö, LKV
  p. 050 343 8857
  vesa-matti.tervonen(a)temotek.fi
  LinkedIn

 • Jari Alaiso

  Myyntipäällikkö, LKV
  p. 045 648 5391
  jari.alaiso(a)temotek.fi