Kodit


Rakennamme kauniita koteja, joissa sinun arkesi on sujuvaa ja turvallista. Voit valita kodin materiaalit laadukkaista vaihtoehdoista, ja halutessasi räätälöimme asunnosta juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan. Yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat.

Koteja myytävänä

As Oy Espoon Olarin Horisontti

As Oy Olarin Horisontista löydät oman näköalapaikkasi. Lasitettu parveke ja isot korkeat ikkunat tuovat luonnon lähelle. Valitse monipuolisista pohjaratkaisuista itsellesi sopivin ja tee siitä omasi. Olarin Horisontti sijaitsee omalla tontilla upealla näköalapaikalla Olarin koulun läheisyydessä. Muut Olarin palvelut ovat kävelyetäisyydellä sekä Iso Omena että Matinkylän metroasema vajaan kolmen kilometrin päässä.

Pihapiirin viheristutukset ja korttelin yhteiset piha-alueet luovat viihtyisän ja suojaisan pihapiirin, jossa voi nauttia kauniista kesäpäivistä ja touhuta raikkaina talvipäivinä. Hyvät kulkuväylät kävely- ja pyöräteille sekä lähelle kulkeville pääväylille varmistavat myös helpon siirtymisen.

Lisätiedot:
Vesa-Matti Tervonen 050 343 8857
Aleksi Keijonen 050 350 9960

Tutustu kohteeseen

As Oy Oulun Huvilapuutarha

Rauhallinen kaupunkikotisi upeissa maisemissa palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä.

As Oy Oulun Huvilapuutarha on Toppilansalmen vehreä keidas, joka rajautuu kahteen viheralueeseen. Puistomainen rauha yhdistyy kätevään sijaintiin palveluiden, ydinkeskustan ja hyvien kulkuyhteyksin lähellä. Voit siis helposti yhdistää virkistävän kävelyretken Toppilansalmenrannoilla pikavisiittiin keskustaan. Vielä muutamia vapaita koteja!

Tutustu kohteeseen

As Oy Oulun Merenkävijä

ENNAKKOMARKKINOINNISSA: Toteuta unelmasi kodista meren rannalla!

As Oy Oulun Merenkävijä on rauhallinen kaupunkikotisi meren ja vehreän luonnon välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet keskustan suuntaan ovat hyvät ja matka on sopivan mittainen myös pyörällä tai jalkaisinkin kulkien. Tärkeimmät päivittäispalvelut löytyvät läheltä, ja virkistävät luontoelämykset ovat nekin ulottuvillasi melkein vain kotioven avaamalla. Jos olet haaveillut asuvasi meren rannalla, koti Merenkävijässä on upea mahdollisuus toteuttaa tavoitteesi.

Tutustu kohteeseen

As Oy Raahen Laivurinväylä

Koti Raahen palveluiden äärellä upeilla maisemilla

As Oy Raahen Laivurinväylän merelliset kodit sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Täällä voit ihastella parvekkeelta merenpuoleista auringonlaskua ja samalla nauttia meren tuoksusta. Voit lähteä pihalta kävelyretkelle Raahen kauniiseen ja ainutlaatuiseen merimaisemaan ja talvella pääset hiihtämää meren jäälle.

Tutustu kohteeseen

As Oy Rovaniemen Willamonpuisto

ENNAKKOMARKKINOINNISSA: Koti Rovaniemen Etelärinteeltä kätevällä sijainnilla.

As Oy Rovaniemen Willamonpuisto on luonnonrauhaisa Etelärinteellä sijaitseva upea kaupunkikotisi palveluiden ja ulkoilureittien lähellä. Rinteen metsät ja kivenheiton päässä sijaitseva Ruokolampi antavat mitä mainioimmat puitteet ulkoiluun. Keskustakin sijaitsee vain parin kilometrin päässä, ja sinne on kävelyn ohella helppo hurauttaa pyörällä kevyen liikenteen väylää pitkin. Kävelyetäisyydellä Willamonpuistosta sijaitsevat myös pienemmät lähikaupat sekä Eteläkeskuksen kauppakeskittymä ja palvelut. Tästä kannattaakin napata itselleen rauhaisa koti kätevällä sijainnilla.

Esittely työmaalla:
Torstaina 18.11. klo 17-18
Jari Alaiso
p. 045 648 53 91
jari.alaiso@temotek.fi

Tutustu kohteeseen

Pyhäjoen Kirkonkulma

Valmistunut laadukas yksikerroksinen rivitalo aivan Pyhäjoen keskustassa. Kodeissa on nykyaikaiset toimivat ja avarat pohjaratkaisut, omat asuntojen yhteyteen sijoitetut autokatokset, laadukas varustelu sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

Takapihan aurinkoterassin lisäksi asunnoissa on suojaisa vilvoitteluterassi, jonne pääsee isommista asunnoista suoraan saunaosastolta.

Pyhäjoen keskustan kattavat palvelut ja liikuntapaikat ovat aivan kulman takana, noin 300 metrin päässä. Kunnassa on laadukkaat peruspalvelut sekä hyvät virkistysmahdollisuudet.

Kohde on valmistunut, tutustu vapaisiin koteihin!

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Haminankartano, Ii

As Oy Iin Haminankartano rakentuu Iin Haminaan jokivarteen upealle ja rauhaisalle paikalle. Parvekkeelta avautuvat upeat jokimaisemat Iijokisuistoon ja ulkona voit ihastella Iin Haminan historiallisia puitteita tai levähtää jokirannassa. Keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä hyvine kulkuyhteyksineen Ouluun ja Kemiin päin. Voit rentoutua kotona maisemista ja luonnosta nauttien mukavuuksista tinkimättä.

Kuulostavatko nämä asioilta, jotka tekevät sinun kotisi: keskusta ja palvelut kävelyetäisyydellä, upea jokinäköala parvekkeelta sekä luonto ja harrastusmahdollisuudet heti oven takana? Jos vastasit kyllä, niin Iin Haminan-kartano on sinun tuleva kotisi. Tutustu ja ihastu!

Kohde on valmistunut, ei myytäviä huoneistoja.

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Helsingin Satamajätkä

As Oy Helsingin Satamajätkä sijaitsee erinomaisella paikalla Jätkäsaaren kehittyvässä ja merellisessä kaupunginosassa. Jätkäsaaressa asut kantakaupungissa, jota elävöittävät viihtyisät kahvilat , hyvät ravintolat sekä kivijalkaliikkeet. Monipuoliset palvelut, koulu sekä päiväkodit, ovat kävelymatkan päässä – ja kauemmas pääsee kätevästi ratikalla. Jätkäsaari on myös sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa.

As Oy Helsingin Satamajätkässä asut viihtyisästi tilavissa perheasunnoissa tai fiksusuissa kaupunkikodeissa. Tarjolla on HITAS- asuntoja viiden huoneen perhekodeista 30 neliön yksiöihin.

Kohde on valmistunut, ei myytäviä huoneistoja.

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Panimonkuohu, Tornio

Asunto Oy Tornion Panimonkuohuun on valmistunut koteja upealla jokinäkymällä aivan ydinkeskustan tuntumaan. As Oy Tornion Panimonkuohussa asut viihtyisästi tilavassa perheasunnossa tai fiksussa kaupunkikodissa.

Panimonkuohun 7-kerroksinen talo sijoittuu Tornion ydinkeskustan tuntumaan rauhalliselle ja luonnonvehreälle alueelle. Huoneistoja talossa on 42. Panimonkuohu on suunniteltu niin, että mahdollisimman monesta huoneistosta on jokinäkymä.

Kohteessa on jokaisessa huoneistossa mm. vesikiertoinen lattilalämmitys, lasitettu parveke sekä parkettilattiat.

Kohde on valmistunut, ei myytäviä huoneistoja.

Tutustu kohteeseen

Valmistunut: As Oy Rovaniemen Willamokuja

As Oy Rovaniemen Willamo on luonnonrauhaisa Etelärinteellä sijaitseva upea kaupunkikotisi palveluiden ja ulkoilureittien lähellä.

As Oy Rovaniemen Willamossa yhdistyvät luonnon läheisyys ja rauha, kätevä sijainti palvelujen lähellä sekä hyvät kulkuyhteydet. Rauhaisan omakotitaloalueen kupeessa sijaitseva Willamo on otollisella paikalla kävi sitten ahkerasti ulkoilemassa tai kaupungilla. Rinteen metsät, kivenheiton päässä sijaitseva Ruokolampi sekä Korkalovaaran pallokenttä antavat mitä mainioimmat puitteet ulkoiluun ja keskustakin sijaitsee vain parin kilometrin päässä. Kävelyetäisyydellä Willamosta sijaitsevat myös pienemmät lähikaupat sekä Eteläkeskuksen kauppakeskittymä ja palvelut. Tästä kannattaakin napata itselleen rauhaisa koti kätevällä sijainnilla.

Kohde on valmistunut, ei myytäviä huoneistoja.

Tutustu kohteeseen

Ota yhteyttä!

 • Vesa-Matti Tervonen

  Myyntipäällikkö, LKV
  p. 050 343 8857
  vesa-matti.tervonen(a)temotek.fi
  LinkedIn

 • Jari Alaiso

  Myyntipäällikkö, LKV
  p. 045 648 5391
  jari.alaiso(a)temotek.fi