Slide

Asuntorakentaminen

Kattava osaamisemme tuottaa etua rakennusurakan kaikissa vaiheissa ja takaa onnistuneen lopputuloksen, olipa uudisrakennuksen käyttötarkoitus mikä tahansa – hoivakoti, päiväkoti, asuinkerrostalo, koulu tai liikerakennus. Vastuullisena kumppanina huomioimme luonnollisesti, että rakennus täyttää tarvittavat laatu- ja ympäristömääräykset.

Rakennamme kauniita koteja, joissa arki on sujuvaa ja turvallista. Tarjoamme asuntorakentamisen hankkeisiin kaiken kokemuksemme: yhteistä kaikille rakentamillemme kodeille on keskeiset sijainnit, mietityt, arkea helpottavat ratkaisut ja moniin elämäntilanteisiin taipuvat pohjat. Rakennusurakoidemme asiakkaita ovat asuntorakentamisen puolella mm. yksityiset vuokranantajat, säätiöt, yhdistykset sekä kunnat ja kaupungit.

Rakennusurakat laadukkaasti ja kilpailukykyisesti

Temotek on tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä rakentamisesta. Toteutamme KVR-, projektinjohto- sekä rakennusurakat yhteistyössä tilaajan kanssa kustannustehokkaasti, ajallaan ja laatu- ja ympäristönäkökohdat huomioiden.

Ota yhteyttä

Referenssi: Mallasmaisteri

“Meille tärkeää on ollut säädöttömyys: pystymme tekemään asioita pienillä muutoksilla. Tietenkin asunnot ovat laadukkaita ja lisäksi oikean hintaisia. Temotekin puolella ihmiset ovat mukavia ja sovitut asiat myös pitävät. Yhdessä toimiminen on helppoa, otettiinpa yhteyttä toimistoon tai työmaahan.” –Jaakko Niskanen, Toimitusjohtaja, Asuntoyhtymä

Tutustu referenssiin

Asiakkaitamme

Etsitkö kotia itsellesi?

Kaikki vapaat kotimme löydät Asunnot-osiosta. Myyjämme kertovat sinulle mielellään lisää kohteistamme sekä kotien varustelusta.

VAPAAT KODIT »