TA-Yhtiölle vuokratalo Rovaniemen Willamonkujalle – pääurakoitsijana Temotek Oy

09.01.2024

Tulevaan 5-kerroksiseen kerrostaloon rakennetaan valtion tukemia yleishyödyllisiä vuokra-asuntoja. Kohteeseen sijoittuu 46 asuntoa ja  asuinpinta-ala on 2673 asm².  Pääurakoitsijana toimii Temotek Oy.

KOy Willamonkuja 3 – toivottuja vuokra-asuntoja Rovaniemelle

Kohteen monipuolinen huoneistojakauma koostuu tilavista alkovillisista yksiöistä aina suuriin perheasuntoihin. Huoneistojen koot vaihtelevat 35,5 – 79,5 m².  Kaikki asunnot ovat helposti sisustettavissa, niissä on saunat ja tilavat lasitetut parvekkeet.

Willamokuja 3:n katolle asennetaan 20 kWp tehoinen aurinkovoimala, jonka avulla voidaan vähentää kiinteistön ostosähkön määrää. Kaikille asunnoille löytyy piha-alueelta autojen pysäköintipaikka ja osa niistä on varustettu autojen sähköistä latausta varten. Asunnoissa on nykyaikainen vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnot valmistuvat keväällä 2025, jolloin tulevat asukkaat pääsevät muuttamaan niihin.

Temotekin hankekehityspäällikkö Kimmo Liisanantti on iloinen, että rakennustyöt päästiin aloittamaan lokakuussa maanrakennus- ja paalutustöillä. ”Olemme tehneet TA-Yhtiöiden kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja viimeksi meillä valmistui asumisoikeuskohde viereiselle Willamonkuja 1:n tontille. Jaamme TA-Yhtöiden kanssa yhdessä näkemyksen siitä, että haluamme rakentaa kohtuuhintaisia laadukkaita koteja, joilla on pitkä elinkaari ja huoltaminen on helppoa.”

“On hienoa, että saamme jatkoa Temotekin kanssa  jo pitkään kestäneelle yhteistyölle. Uusien vuokra-asuntojemme myötä asuntotarjontamme Rovaniemellä laajenee jo noin 250 asuntoon. Näille uusille ja moderneille asunnoille riittää varmasti kysyntää”, sanoo TA-Yhtiöiden aluejohtaja Jouni Rautiola. 

Hakuaika vuokra-asuntoihin alkaa noin kolme kuukautta ennen kesällä 2024 vahvistettavaa talon valmistumisajankohtaa.

Vaivatonta ja viihtyisää

Koy Willamonkuja 3 sijaitsee luonnonrauhaisalla Etelärinteellä, missä yhdistyvät luonnon läheisyys, kätevä sijainti palvelujen lähellä sekä hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin. Rauhaisan omakotitaloalueen kupeessa sijaitseva Willamonkuja on otollisella paikalla niin ahkeralle ulkoilijalle kuin keskustan palveluja kaipaavalle.

 

LISÄTIETOJA ANTAVAT:

TA-Yhtiöt
Jouni Rautiola
Aluejohtaja
+358 50 407 3331
jouni.rautiola@ta.fi

Temotek Oy
Kimmo Liisanantti
Hankekehityspäällikkö
+358 40 5322 385
kimmo.liisanantti@temotek.fi

TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja. Yrityksellä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja suomalaisesta asumisesta, ja yli 20 000 asuntoa ympäri Suomen. Asunnot ovat pääasiassa vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Osa asunnoista on valtion tukemia arava- ja korkotukiasuntoja ja asukasvalinta näihin asuntoihin perustuu asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin.
https://ta.fi/

Temotek Oy on 1995 perustettu oululainen rakennusalan perheyhtiö, joka rakentaa elämänlaatua tarjoavia kohteita. Yritys toimii asumisen, liike- ja toimitilatarpeiden rakentamisen ja kiinteistökehityksen laadukkaana kumppanina.
https://www.temotek.fi/