Avoimet työpaikat


Hankekehityspäällikkö – Pääkaupunkiseutu

Kiinnostaako ura vaativien rakennushankkeiden parissa?

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Työskentelymme perusperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta, asiakkaan ehdoilla sekä kilpailukykyisesti että tehokkaasti. Rakennustoimintamme kattaa monia sektoreita toimitila- ja hyvinvointirakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2020 aikana yli 250 asuntoa, joista 150 oli perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli n. 80 m€. Työntekijöitä on n. 200.

Haemme nyt

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

pääkaupunkiseudulle vastaamaan laajentuvan toimintamme hankekehityksestä ja neuvottelu-urakoinnista. Kohteemme ovat monipuolisia ja toteutamme niin asuntotuotantoa kodin ostajille kuin toimitiloja kasvaville yrityksille.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus. Tehtävä edellyttää mielellään jo aikaisempaa kokemusta joko hankekehityksen tai projektipäällikön tehtävistä.

Hankekehityspäällikkönä toimit aktiivisesti etsien uusien hankkeiden mahdollisuuksia. Vastaat myös maanhankinnasta ja asemakaavamuutosprosesseista yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Olet persoonana aktiivinen, itseohjautuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on näkemystä ja haluat olla mukana kehittämässä liiketoimintaamme.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Temotek Oy on matalan hierarkian yritys, jossa pääset varmasti näkemään oman kädenjälkesi työssä. Rennossa ja asiantuntevassa työporukassa viihdytään, sillä tehtävässä on vapautta ja vastuuta – kunhan tekemisessä säilyy määrätietoinen ote. Temotek pitää huolta työntekijöistään mm. laajennetulla työterveyshuollolla sekä tukemalla vapaa-ajan aktiivisuutta liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa. Tehtävässäsi sinulla on tukena koko Temotekin organisaatio ja työskentelet yhdessä teknisen toimiston sekä yrityksen johdon kanssa. Tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi kattavan tulospalkkiojärjestelmän myötä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan, toivottu aloitus tehtävässä on viimeistään vuoden 2022 alkupuolella.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Legal Services Oy:ssä Martti Kangas, puh 040 700 7754 tai email martti.kangas@hrlegal.fi tai Temotek Oy:ssä Seppo Klemettilä, puh 040-703 4000 email seppo.klemettila@temotek.fi.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2021 mennessä, oheisen linkin kautta: https://hrlegalservices.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=173

Jaa Työpaikka

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkaa