Avoimet työpaikat


Temotek on oululainen vuonna 1995 perustettu ketterä rakennusalan perheyritys. Olemme kehittyvä ja vakavarainen rakennusalan moniosaaja – innovatiivinen asumisen, liike- ja toimitilatarpeiden, rakentamisen ja kiinteistökehityksen kumppani, joka toteuttaa kohteet asiakaslähtöisesti suunnittelusta luovutukseen. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 80 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluvat uudisrakentamisesta vastaava Temotek Oy ja Oulussa sekä pääkaupunkiseudulla toimitilamuutoksia ja korjausrakentamista tarjoava Temotek Palvelut Oy. Työllistämme noin 200 rakennusalan ammattilaista ympäri Suomen.

Me haemme nyt koko konsernille omaa

Markkinointipäällikköä

ottamaan haltuun oman roolinsa ja tonttinsa yrityksemme markkinoinnin luotsaajana kasvupolullamme. 

Etsimämme markkinointipäällikkö on oma-aloitteinen ja sanavalmis markkinoinnin ammattilainen, joka kykenee mm. toteuttamaan konsernitason sisäistä viestintää sekä konsernin yritysten omaa markkinointia. Kehität oma-aloitteisesti konsernin markkinointiviestintää, tuet uudiskohteidemme asuntomyyntiä, seuraat markkinointiviestinnän toimien tuloksia ja kykenet muuttamaan tulokset toiminnaksi. Hallitset digitaalisen markkinoinnin kanavat etkä pelkää tutustua markkinoinnin ja somen uusimpiin trendeihin sekä ottaa sopivimmat meidän käyttöömme etkä luule markkinoinnin automaatiota science fictioniksi vaan viet meidät kohti tulevaisuuden teknologioita.

Arvostamme myös mikäli sinulla on valokuvaustaitoja, kykyä tehdä markkinointimateriaalia sekä halu kehittää itseä niin ammattilaisena kuin ihmisenä. Tuothan hakemuksessasi ilmi, mikäli työkalupakistasi löytyy myös muita tehokkaita nykyaikaisen markkinoinnin työkaluja.

Me tarjoamme sinulle roolin, jossa on paljon vastuuta ja vastaat oman työsi ohjauksesta. Oma roolisi muotoutuu osaamisesi mukaisesti mutta niin, että kykenet myös kehittymään ammattilaisena ja pystyt ottamaan lisävastuuta. Muovautuvan työn lisäksi saat kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Meillä työskennellään hyvässä hengessä yhdessä elämänlaatua rakentaen niin työyhteisölle, asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle. Meillä on valmiiksi hyvä työyhteisö ja työilmapiiri, joita etsimämme Markkinointipäällikkö tulee vahvistamaan entisestään. Perheyrityksenä olemme joustava toimija, joka kykenee tekemään nopeita ratkaisuja.

Miten haet:

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lähetä hakemuksesi CV:n kera viimeistään torstaina 15.4.2021 sähköpostilla Santeri Toivaselle ja Vesa-Matti Tervoselle osoitteisiin vesa-matti.tervonen@temotek.fi ja santeri.toivanen@temotek.fi. Videomuotoinen hakemus on plussaa!

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa