Avoimet työpaikat


Haemme innokasta ja aikaansaavaa projektiassistenttia Espoon Matinkylän toimitilahankkeeseen.

Projektiassistenttina työskentelyotteesi on huolellinen ja järjestelmällinen. Pidät huolen siitä, että projekteihimme liittyvät avustavat tehtävät tulevat hoidetuksi sovitusti ja ohjeiden mukaan. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa työmaan viestintä, työmaan kulkulupa- ja perehdytystietojen ylläpito sekä työmaan viikkopalaverien pöytäkirjat. Projektiassistenttina osa työmaaorganisaatiota ja työpisteesi sijaitsee työmaatoimistossa.

Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallisen- / rakennusalan koulutusta. Huomioimme myös opiskelijat ja vastavalmistujat. Tärkeintä kuitenkin työssä on hyvä asenne ja järjestelmällisyys. Katsomme eduksi myös Viron ja Englannin kielen taidon.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa ja yritysjohdon vahvan tuen kaikkeen tekemiseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Toiminnan perusperiaate on asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta asiakkaan ehdoilla kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2019 aikana yli 350 asuntoa, joista 150 on perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 82 m€. Työntekijöitä on n. 220. Kotipaikkamme on Oulu.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta. Olethan nopea, täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Lisätietoja antaa
työpäällikkö Janne Willman, p. 050 434 4688

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa