Avoimet työpaikat


Haemme pääkaupunkiseudulle Työmaainsinööriä  alkuvuodesta alkavaan toimitilahankkeeseen.

Tehtävään haettava työmaainsinööri otetaan heti mukaan uuteen toimitilahankkeeseen, jolloin hän pääsee perehtymään yritykseen ja yrityksen työtapoihin, samalla tutustuen hankkeen vastaavaan työnjohtajaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää työmaatalouden ennustamista ja raportointia, kokemusta työmaakustannuksien kehittymisestä sekä näiden allokointia ja budjetointia eri työvaiheille.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Temotek Oy on matalan organisaation yritys, jossa pääsee varmasti näkemään oman kädenjälkensä työssään. Rennossa ja asiantuntevassa työporukassa viihdytään, sillä tehtävässä on vapautta ja vastuuta. Tässä työmaainsinöörin tehtävässä on mahdollista työskennellä osan ajasta myös etänä. Temotek pitää huolta työntekijöistään mm. kattavalla työterveydellä ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Mihin asioihin kiinnitämme hakemuksessasi huomiota?

  • Soveltuvaan koulutukseen: Rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan YAMK/DI
  • Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta aliurakoinnin parissa työskentelystä
  • Työkokemusta kustannuslaskelmien tekemisestä
  • Itseohjautuvuutta ja itsenäistä, vastuullista työskentelytyyliä
  • Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa ja yritysjohdon vahvan tuen kaikkeen tekemiseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan, toivottu aloitus on helmikuussa.

Hakuprosessi:

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Group Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä suoraan Biisonin rekrytointikonsulttiin Olli Tossavaiseen p. 050 3132017, olli.tossavainen@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fiHakuaika on 17.01.2021 asti. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Kiinnostaako ura vaativien rakennushankkeiden parissa?

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Toiminnan perusperiaate on asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta asiakkaan ehdoilla kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2019 aikana yli 350 asuntoa, joista 150 on perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 82 m€. Työntekijöitä on n. 220. Kotipaikkamme on Oulu.

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa