Avoimet työpaikat


Haemme Työnjohtajaa pääkaupunkiseudulla alkuvuodesta alkaviin toimitilahankkeisiin.

Temotekilla työnjohtajana vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden johtamisesta.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Me Temotekillä pidämme huolta työntekijöistämme mm. kattavalla työterveydellä ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Mihin asioihin kiinnitämme hakemuksessasi huomiota?

  • Soveltuvaan koulutukseen: Rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan YAMK/DI
  • Muutaman vuoden työkokemus alalta
  • Kokemusta aliurakoinnin parissa työskentelystä
  • Työkokemusta työsuunnittelusta
  • Itseohjautuvuutta ja itsenäistä, vastuullista työskentelytyyliä
  • Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat
  • Katsomme eduksi, jos olet työskennellyt kesälomittajana vastaavan työnjohtajan tehtävässä

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa ja yritysjohdon vahvan tuen kaikkeen tekemiseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan, toivottu aloitus on helmikuussa.

Hakuprosessi:

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Group Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä suoraan Biisonin rekrytointikonsulttiin Olli Tossavaiseen p. 050 3132017, olli.tossavainen@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fiHakuaika on 17.01.2021 asti. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Kiinnostaako ura vaativien rakennushankkeiden parissa?

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Toiminnan perusperiaate on asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta asiakkaan ehdoilla kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2019 aikana yli 350 asuntoa, joista 150 on perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 82 m€. Työntekijöitä on n. 220. Kotipaikkamme on Oulu.

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa