Avoimet työpaikat


Haemme työnjohtajia pääkaupunkiseudulla alkaviin toimitilahankkeisiin.

Työnjohtajana vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden johtamisesta.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta; vähintään rakennusmestarin koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Osaat itsenäisesti johtaa vastuullasi olevia työvaiheita kustannus- ja laatuasiat huomioiden.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa ja yritysjohdon vahvan tuen kaikkeen tekemiseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Toiminnan perusperiaate on asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta asiakkaan ehdoilla kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2019 aikana yli 350 asuntoa, joista 150 on perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 82 m€. Työntekijöitä on n. 220. Kotipaikkamme on Oulu.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta. Olethan nopea, täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Lisätietoja antaa
työpäällikkö Janne Willman, p. 050 434 4688

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa