Vastaava työnjohtaja – Oulu

14.06.2022

Temotek Oy on innovatiivinen ja kilpailukykyinen 1995 perustettu perheyhtiö. Työskentelymme perusperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys ja osaavat rakennusalan ammattilaiset. Haluamme toimia lähellä asiakasta, asiakkaan ehdoilla sekä kilpailukykyisesti että tehokkaasti. Rakennustoimintamme kattaa monia sektoreita toimitila- ja hyvinvointirakentamisesta asuntotuotantoon. Temotek Oy asuntotuotanto tuotti vuoden 2020 aikana yli 250 asuntoa, joista 150 oli perustajaurakoituja kohteita. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli n. 80 m€. Työntekijöitä on n. 200.

Haemme nyt

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Oulun seudun uudisrakentamisen (asuntorakentaminen sekä liike- ja toimitilarakentaminen) kohteisiimme.

Johdat työtä laadukkaasti, turvallisesti ja kustannukset huomioiden. Tehtävässä pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen jo suunnitteluvaiheessa. Vastaat kohteen työvaiheiden aikataulutuksesta ja suunnittelusta sekä toimit oman organisaation lisäksi yhteistyössä alihankkijoiden ja viranomaisten kanssa.

Aiemman työnjohtokokemuksen lisäksi sinulta löytyy myös tehtävään sopiva tekninen koulutus (rakennusmestari tai rakennusinsinööri).

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Temotek on matalan hierarkian yritys, jossa pääset varmasti näkemään oman kädenjälkesi. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Paikallisuus, kotimaisuus ja kestävyys ovat meille tärkeitä tekijöitä. Rennossa ja asiantuntevassa työporukassa viihdytään, sillä tehtävissä on vapautta ja vastuuta – kunhan tekemisessä säilyy määrätietoinen ote. Tutustu työntekijätarinoihimme täällä.

Temotek pitää huolta työntekijöistään mm. laajennetulla työterveyshuollolla sekä tukemalla vapaa-ajan aktiivisuutta liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Meillä on sitoutuneita työntekijöitä, jotka jakavat halun kehittyä ja tehdä töitä asiakkaan parhaaksi. Yhdessä rakennamme elämänlaatua: terveellisiä ja turvallisia koteja sekä tiloja, joissa on hyvä elää ja olla. Lisätietoa syistä tulla Temotekille löydät täältä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa. Tehtävässäsi sinulla on tukena koko Temotekin organisaatio. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi kattavan tulospalkkiojärjestelmän myötä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV. Olethan nopea, täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antti Kamutta, p. 050 357 7017
antti.kamutta@temotek.fi

Seppo Klemettilä, p. 040 703 4000
seppo.klemettila@temotek.fi


Lähetä hakemus

Työhakemus ilmoitukseen (Antti & Seppo vastaanottajia)
Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB