Yrityksille


TOIMITILAT, KIINTEISTÖKEHITYS JA RAKENTAMISPALVELUT

Yritystoimintasi tarpeisiin räätälöidyt liike- ja toimitilat. Kiinteistökehityksen luotettava kumppani. Laadun rakentaja. Temotek on ketterä ja kustannustehokas kumppani kaikenkokoisiin hankkeisiin.

Liike- ja toimitilat

Temotek on osaava kumppani liike- ja toimitila­rakentamiseen. Toteutamme kaikenkokoiset hankkeet ketterästi ja takuulla kilpailukykyisesti. Yhteistyössä kanssamme yrityksesi tarpeita vastaava liike- tai toimitila valmistuu kustannus­tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Kiinteistökehitys

Temotek on dynaamisen kiinteistökehityksen asiantuntija. Hoidamme luotettavasti maaliin asunto-, liike- ja toimitila sekä kaava­kehitys­hankkeet kaikissa mitta­kaavoissa. Toteutamme myös hoiva- ja hyvinvointi­tilahankkeet – avaimet käteen -periaatteella. Kaikkien kiinteistökehitys­hankkeidemme perustana on saumaton yhteistyö sekä sen luoma arvo hankkeen kaikille osapuolille.

Park-toimitilat

Myymme ja vuokraamme yrityksille nykyaikaisia toimitiloja. Park-toimitilakonseptimme ratkaisee yritysten toimitilatarpeet aivan uudella tavalla.

Rakentamispalvelut

Temotek on tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä rakentamisesta. Toteutamme KVR-, projektinjohto-, ja rakennus­urakat yhteistyössä tilaajan kanssa kustannus­tehokkaasti, ajallaan ja laatu- ja ympäristö­näkökohdat huomioiden. Olemme myös korjaus­rakentamisen ja laajennus­projektien vahva osaaja.