Yrityksille


TOIMITILAT, KIINTEISTÖKEHITYS JA RAKENTAMISPALVELUT

Liike- ja toimitilat

Temotek on osaava kumppani liike- ja toimitila­rakentamiseen. Toteutamme kaikenkokoiset hankkeet ketterästi ja takuulla kilpailukykyisesti. Yhteistyössä kanssamme yrityksesi tarpeita vastaava liike- tai toimitila valmistuu kustannus­tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Kiinteistökehitys

Temotek on dynaamisen kiinteistökehityksen asiantuntija. Hoidamme luotettavasti maaliin asunto-, liike- ja toimitila sekä kaava­kehitys­hankkeet kaikissa mitta­kaavoissa. Toteutamme myös hoiva- ja hyvinvointi­tilahankkeet – avaimet käteen -periaatteella. Kaikkien kiinteistökehitys­hankkeidemme perustana on saumaton yhteistyö sekä sen luoma arvo hankkeen kaikille osapuolille.

Park-toimitilat

Myymme ja vuokraamme yrityksille nykyaikaisia toimitiloja. Park-toimitilakonseptimme ratkaisee yritysten toimitilatarpeet aivan uudella tavalla.

Rakentamispalvelut

Temotek on tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä rakentamisesta. Toteutamme KVR-, projektinjohto-, ja rakennus­urakat yhteistyössä tilaajan kanssa kustannus­tehokkaasti, ajallaan ja laatu- ja ympäristö­näkökohdat huomioiden. Olemme myös korjaus­rakentamisen ja laajennus­projektien vahva osaaja.

Yritystoimintasi tarpeisiin räätälöidyt liike- ja toimitilat. Kiinteistökehityksen luotettava kumppani. Laadun rakentaja. Temotek on ketterä ja kustannustehokas kumppani kaikenkokoisiin hankkeisiin.

Uusi vetovoimainen alue!

Oulunportti

Oulunportista tulee lähivuosina merkittävä palveluiden, erikoistavarakaupan ja työpaikkojen keskittymä Oulun eteläpuolelle. Alue rakentuu paraatipaikalle Nelostien ja Oulun lentoasemalta tulevan Lentokentäntien kulmaukseen.