Liike- ja toimitilat


Liike ja toimitilat kustannustehokkaasti ja aikataulussa

Temotek on osaava kumppani liike- ja toimitilarakentamiseen. Toteutamme kustannustehokkaita toimitiloja, jotka tuottavat lisäarvoa sekä kiinteistön käyttäjälle että sen omistajalle.

Rakennamme  liike- ja toimitiloja sekä omille että asiakkaan tonteille. Ratkaisevaa hankkeissa on tilojen sijainti. Panostamme alueisiin, joissa asiakasyrityksellä on hyvät edellytykset kehittää omaa liiketoimintaansa.

Yhteistyössä kanssamme liike- tai toimitilat valmistuvat kilpailukykyisin kustannuksia ja sovitussa aikataulussa. Tavoitteenamme on toteuttaa kohteita, jotka vastaavat sekä vuokralaisen että sijoittajan tarpeita. Tällöin liike- tai toimitilat tuottavat parhaan mahdollisen arvon hankkeen kaikille osapuolille. Tarvittaessa hankimme toteuttamiimme liike- tai toimitiloihin myös vuokralaiset.

Toteutamme myös hoiva- ja hyvinvointitilahankkeet avaimet käteen -periaatteella, kustannustehokkaasti sekä laatu- ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen.

Referenssit

Uusi vetovoimainen alue!

Oulunportti

Oulunportista tulee lähivuosina merkittävä palveluiden, erikoistavarakaupan ja työpaikkojen keskittymä Oulun eteläpuolelle. Alue rakentuu paraatipaikalle Nelostien ja Oulun lentoasemalta tulevan Lentokentäntien kulmaukseen.

 

Katso kaikki