Juhlavuosi


Uusi vuosikymmen, uudet teot. Näin lupasimme uutena vuotena 2020, sillä tänä vuonna Temotek on ollut elämänlaatua rakentamassa jo 25 vuotta! Juhlavuoden tarkoitus ei ole vain juhlistaa yrityksen pitkää historiaa, vaan tänä vuonna me teemme hyvää ja rakennamme elämänlaatua muillekin kuin vain asiakkaillemme.

Mikko Raappanan vuonna 1995 perustamasta Temotekistä on tultu kauas – unohtamatta kuitenkaan yrityksen henkeä. Alunperin länsimaisia rakennustarvikkeita Venäjälle viemään tarkoitetusta yrityksestä on kasvanut valtakunnallinen ja työntekijäkunnaltaan kansainvälinen rakennusalan perheyritys.

Temotekin toiminta-ajatus on olla elämänlaadun rakentaja koko yhteiskunnalle, kodeista liikekeskuksiin sekä palveluasumiseen. Juhlavuoden kunniaksi rakennammekin elämänlaatua 12 hyvän teon muodossa

“Yhteisen hyvän eteen Temotek toteuttaa tänä vuonna yhden hyvän teon jokaista juhlavuoden kuukautta kohden. Haluamme tehdä tämän yrityksen toiminta-ajatuksen, koko yhteiskunnan elämänlaadun rakentamisen hengessä”, Temotekin hallituksen puheenjohtaja Sari Toivanen sanoo.

Kerromme verkkosivuillamme ja somessa jokaisesta hyvästä teosta niiden toteutuessa. Ensimmäisestä teosta kuulette tammikuun loppupuolella!

“Se, että Temotek on toiminut 25 vuotta ja voimme toteuttaa nämä 12 hyvää tekoa ovat Temotekin henkilöstön ansiota. Yrityksen toimintaan ja kasvuun sitoutuneet työntekijät ovat se voimavara, jonka avulla ja ansiosta yritys on voinut toimia 25 vuotta, mistä kaikille Temotekilaisille kuuluukin suuri kiitos! Kunnia kuuluu myös upeille yhteistyökumppaneillemme, sidosryhmillemme ja asiakkaillemme – ilman heitä emme olisi tässä. Hyvien tekojen lisäksi tulemme vuoden aikana juhlistamaan myös heitä kaikkia”, Toivanen kertoo.

Seuraa meitä somessa niin kuulet hyvistä teoistamme. Rakennetaan elämänlaatua jatkossakin yhdessä!

Toteutetut teot

1. teko – Vuoden ensimmäinen teko tuo kotiseutua Limingan Vesperkodin asukkaille

ODL:n Limingan Vesperkodin aulaan saapuvaa odottaa hämmästyttävä näky – aivan kuin olisi astunut keskelle maalaisidylliä. Ja mikäs sen parempaa olisikaan Vesperkodin asukkaille.

Lue lisää

2. teko – Helmikuussa elämänlaatu rakentuu lasten ja nuorten liikunnan tukemisesta

Helmikuun lopulla aurinko alkaa pilkahtelemaan taivaalla pimeän talven jäljiltä ja sitä myötä virtaa riittää uudella tavalla liikkumiseen niin sisällä kuin ulkona.

Lue lisää

3. teko – Oulun ensi- ja turvakoti ry:n Ensikoti Orvokin keittiö käytännöllisemmäksi lahjoituksella

Oulun ensi- ja turvakoti ry:n Ensikoti Orvokki on toiminut Oulun Puusepänkadulla 2019 tammikuusta alkaen. Valtiorahoitteisen ensikodin välttämättömät resurssitarpeet on täytetty mutta käytännön työn parantamisessa on aina varaa. Tällaiseen tarkoitukseen Temotekin 12 tekoa sopivat juuri hyvin.

Lue lisää

4. teko – Korona-aika ei katkaise hyviä tekoja, huhtikuun tekona lahjoitus Auta Lasta ry:lle

Kevät 2020 on ollut mullistusten aikaa. Koronaviruksen, eli COVID-19-viruksen aiheuttaman pandemian seurauksena niin Suomessa kuin maailmalla on tarve monenlaiselle avulle. Temotekin vuoden alussa aloittama hyvin tekojen sarja jatkuu huhtikuussa lahjoituksella koronaviruksen myötä vaikeuksiin joutuneiden perheiden tukemiseen.

Lue lisää

5. teko – Temotekiltä lahjoitus MIELI ry:n Mielinauha-keräykselle kriisiavun lisäämiseksi

Elämän monilla tavoilla mullistanut koronaviruspandemia aiheuttaa monille huolta. Kriisiavun tarve on kasvanut monella tavalla ja eri ryhmillä eri tavoin. Temotekin hyvien tekojen jatkona toukokuussa lahjoitamme MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Mielinauha-keräykseen, jonka varat ohjataan kotimaiseen kriisiauttamiseen.

Lue lisää

6. teko – Kesäkuun lahjoituksena askartelupaketteja lastensuojeluun Lapsellista ry:n kautta

Temotekin 25-vuotisjuhlavuosi lähenee puoliväliään ja juhlavuoden puolivälin tekona lahjoitimme Suomen Lapsellista ry:lle 30 askartelupakettia Helsingin lastensuojelun lasten kriisityö- ja vastaanotto-osastolle.

Lue lisää

7. teko – Temotek auttaa eläimiä heinäkuun hyvänä tekona

Temotek teki lahjoituksen Oulun seudun eläinsuojeluyhdistykselle

Heinäkuun hyvänä tekona Temotek tekee lahjoituksen Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys ry:lle eläinten auttamiseksi.

Lue lisää

8. teko – Tiernan koulun uuden toimipisteen oppilaille valoa syksyyn heijastinlahjoituksella

Elokuussa perinteisesti muuttuu monen perheen ja monen nuoren elämä koulujen alkaessa tai jatkuessa ja uusiin opintoihin siirryttäessä. Syksyllä 2020 Tiernan koululla alkaa myös uusi vaihe, kun Temotekin rakentamat Leinonpuiston yksikön uudet tilat otetaan käyttöön. Elokuun hyvänä tekona Temotek lahjoittaa heijastimia Tiernan koulun opiskelijoille.

Lue lisää

9. teko – tukea pienille potilaille Elämä Lapselle -konserttilahjoituksella

Syyskuussa arki on jo alkanut asettumaan uusiin uomiinsa lämpimän kesän jälkeen. Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen moni tuttukin asia tekee paluun mutta uudessa muodossa. Niin tekee myös Lastenklinikoiden Kummien perinteinen Elämä Lapselle -konsertti, jonka keräykseen Temotek on syyskuun hyvänä tekona lahjoittanut 2000 euroa.

Lue lisää