Slide

Temotek Palvelut

Temotek Palvelut Oy on tilojen muutos- ja korjausrakentamisen kokenut ammattilainen. Yritys on osa Temotek Groupia ja toteuttanut vuodesta 2007 lähtien jo satoja kohteita. Palvelemme asiakkaita Oulun ympäristössä oman, osaavan henkilökuntamme ja luotettavien, pitkäaikaisten kumppaniemme voimin.

Toteutamme monipuoliset kiinteistöjen rakennustekniset muutos-, huolto- sekä korjaus- ja kunnossapitotyöt. Meidän tekemissä tiloissa voidaan entistä paremmin. Pääasiallisia kohteitamme ovat sekä toimitilat että liiketilat, mutta olemme toteuttaneet muutoksia todella erityyppisiin kohteisiin: aina robottinavetasta ja opetustiloista huippuravintoloihin.

Olemme palveleva, asiakaslähtöinen ja joustava toimija. Ammattitaitoinen henkilöstömme on tottunut nopeatempoisiin projekteihin esimerkiksi vuokralaisen tai tilatarpeiden vaihtuessa. Työntekijämme huolehtivat työmaiden siisteydestä, turvallisuudesta ja häiriöttömyydestä haastavissakin olosuhteissa.

Keskeisiä lukuja (2021):

Liikevaihto: 12,2 miljoonaa euroa
Valmistuneita kohteita: n. 500 kpl
Työntekijöitä: noin 50 hlö
Asiakastyytyväisyys: 4,2 (asteikolla 1-5, 5 ollessa paras)

Palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan

Temotek Palveluiden erikoisalaa ovat toimistojen sekä liike- ja toimitilojen tilauudistukset ja korjausrakentaminen. Teemme laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla niin seinien maalaukset ja muut pienet uudistukset kuin kokonaisvaltaiset saneeraustyöt purkuineen, laajennuksineen ja vaikkapa taloteknisine päivityksineen.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voimme hoitaa joko pelkän remontoinnin valmiiden suunnitelmien pohjalta tai suunnitella ja toteuttaa koko projektin avaimet käteen -periaatteella.

Liike- ja toimitilaremonttien erityispiirre on, että usein asiakkaan toiminta jatkuu tiloissa koko ajan. Suunnittelemme työt erityisen huolellisesti, jotta niistä aiheutuisi mahdollisimman vähän melua ja muuta häiriötä. Lisäksi kiinnitämme paljon huomiota työmaan siisteyteen ja esimerkiksi pölynhallintaan. Taitavien yhteistyökumppaneidemme turvin hoidamme myös erikoisosaamista vaativat työt, kuten asbestipurut, tiivistyskorjaukset ja vesivahinkojen korjaukset.

Ota yhteyttä

Tilauudistukset ja sisätilaremontit

Toteutamme kaikki toiveet pienestä teknisestä stailauksesta kokonaisvaltaiseen toimitilojen ja työelämän uudistamiseen. Tilauudistus on resurssiviisas tapa kehittää tilojen toimivuutta teknisestä parantamisesta aina henkilöstön motivaation kasvattamiseen ja brändin kirkastamiseen. Toiminta voi jatkua tutussa osoitteessa, vaikka työntekijöiden määrä tai työtavat muuttuisivat.

Tutustu

Korjausrakentaminen

Meillä on vuosien kokemus korjausrakentamisen projekteista eri laajuuksissa. Suunnitelmallinen kiinteistönpito ja oikea-aikainen korjaaminen ovat avainasemassa, kun rakennuksia ylläpidetään. Korjausrakentaminen eli saneeraus pidentää kohteen elinkaarta. Siihen liittyy usein sekä rakenteiden että laitteiden kunnossapitoa ja korvaamista.

Tutustu

Tutustu referensseihimme

Vuosien saatossa olemme saaneet toimia monien hyvin eri tyyppisten kohteiden ja asiakkaiden parissa. Hanke lähtee kuitenkin aina asiakkaan tarpeesta, johon vastaamme omalla osaamisellamme ja kokemuksellamme. Tutustu aiempiin projekteihimme sekä asiakkaidemme kommentteihin töiden sujuvuudesta.

Referenssit

Näissä olemme erityisen hyviä

Meidän erikoisalaamme ovat toimistojen sekä liike- ja toimitilojen tilauudistukset ja korjausrakentaminen. On muutamia keskeisiä syitä, miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät kerta toisensa jälkeen toteuttamaan muutoksia ja korjauksia tiloihinsa.

1. Teemme töitä siististi

Meillä tavarat ja työmaa eivät leviä hallitsemattomasti asiakkaan tiloihin ja eniten käytetty työkalu on imuri. Sulut, alipaineistukset ja pölynhallinta toteutetaan kohteissa huolella. P1-puhtausluokitus on meille arkipäivää ja olemme tottuneita työskentelemään myös yhdessä puhtaudenpidon valvojan kanssa.

2. Pystymme työskentelemään arjen keskellä

Usein tilauudistukset ja sisätilaremontit sijoittuvat kohteeseen, jossa normaali arki jatkaa pyörimistä ympärillä. Heti viereisessä tilassa saattaa olla käyttäjiä tai kalusteita. Olemmekin saaneet kiitosta, että hoidamme oman työmme niin, että häiritsemme asiakkaan töitä mahdollisimman vähän. Jos palaverin ajaksi tarvitaan hiljaisuutta, keskeytämme ääntä tuottavat työt ja möykkäämme aikaan, jolloin käyttäjät ovat poissa.

3. Olemme joustavia

Pystymme työskentelemään tiiviillä aikataululla ja joustavasti haastavissakin olosuhteissa toimintamallimme ansiosta. Aika on rahaa, ja ymmärrämme, että uudistetut tilat halutaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Meillä ei vitkutella eikä venytetä asioita!

4. Teemme laadukasta jälkeä

Tarjoamme asiakkaillemme odotukset ylittäviä uudistuksia. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme tarjoaa vain parasta laatua. Asiat hoidetaan loppuun ja tilat tehdään valmiiksi. Meille tärkein laatumittari on tyytyväinen, hymyilevä asiakas.

5. Olemme luotettu kumppani

Ammattitaidon myötä harva asia tulee meille yllätyksenä ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Yhteys työnjohtajiimme ja työmaahan on toimiva ja asiat keskustellaan rehellisesti läpi hakien parasta mahdollista, terveellistä ja turvallista ratkaisua. Mahdollisista lisätöistä sovimme aina yhdessä ja etukäteen, läpinäkyvästi. Pitkäaikaiset asiakkuutemme ovat osoitus siitä, että luottamus kumppanuudessa on molemminpuolista.

Töihin Temotek Palveluille?

Meillä tehdään töitä hymyillen ja mukavassa porukassa hyvällä asenteella. Temotek Palveluilla työskentelee mm. työnjohtajia, maalareita ja kirvesmiehiä. Maisemat vaihtuvat sopivaa tahtia asiakkaiden mielenkiintoisissa ja monipuolisissa kohteissa.

HAE MEILLE TÖIHIN

Tilaa Temotek Palveluiden uutiskirje

Asiakaskirjeessämme kerromme vinkkejä tilamuutosten ja korjausrakentamisprojektien toteuttamiseen sekä esittelemme toteuttamiamme kohteita. Samalla jaamme viimeisimmät kuulumisemme.

Tilaa uutiskirje (palvelut)