Slide

Temotek Palvelut

Temotek Palvelut on korjausrakentamisen ja tilauudistusten kokenut ammattilainen. Palvelemme asiakkaita Oulun ympäristössä oman, osaavan henkilökuntamme ja luotettavien, pitkäaikaisten kumppaniemme voimin.

Toimintamme kattaa laajan skaalan korjaus- ja toimitilarakentamisen palveluita. Keveimmillään tuotamme tilamuutoksia, mutta meillä on vuosien kokemus myös laajoista korjaus- ja muutosrakentamisen projekteista. Kokemuksemme ansiosta tekemissämme tiloissa voidaan entistä paremmin!

Olemme palveleva, asiakaslähtöinen ja joustava toimija. Ammattitaitoinen henkilöstömme on tottunut nopeatempoisiin projekteihin esimerkiksi vuokralaisen tai tilatarpeiden vaihtuessa. Työntekijämme huolehtivat työmaiden siisteydestä, turvallisuudesta ja häiriöttömyydestä haastavissakin olosuhteissa.

Temotek Palvelut lyhyesti:

  • Olemme vastuullinen korjaus- ja toimitilarakentamisen perheyritys.
  • Toteutamme pääurakoitsijana asuntojen, asuinrakennusten, toimistojen sekä toimitilojen muutoksia ja peruskorjauksia.
  • Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritysasiakkaat, taloyhtiöt sekä yleishyödylliset ja julkiset toimijat.
  • Vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä.
  • Tavoitteenamme on olla Oulun talousalueen paras ja luotettavin korjausrakentaja.
  • Meillä on kokemusta korjausrakentamisesta jo vuodesta 2007.
  • Työllistämme n. 40 työntekijää.

Vastuullinen toimitilojen uudistaja ja korjausrakentaja

Temotek Palveluiden erikoisalaa ovat toimistojen sekä liike- ja toimitilojen tilauudistukset ja korjausrakentaminen. Teemme laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla niin seinien maalaukset ja muut pienet uudistukset kuin kokonaisvaltaiset saneeraustyöt purkuineen, laajennuksineen ja vaikkapa taloteknisine päivityksineen.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voimme hoitaa joko pelkän remontoinnin valmiiden suunnitelmien pohjalta tai suunnitella ja toteuttaa koko projektin avaimet käteen -periaatteella.

Liike- ja toimitilaremonttien erityispiirre on, että usein asiakkaan toiminta jatkuu tiloissa koko ajan. Suunnittelemme työt erityisen huolellisesti, jotta niistä aiheutuisi mahdollisimman vähän melua ja muuta häiriötä. Lisäksi kiinnitämme paljon huomiota työmaan siisteyteen ja esimerkiksi pölynhallintaan. Taitavien yhteistyökumppaneidemme turvin hoidamme myös erikoisosaamista vaativat työt, kuten asbestipurut, tiivistyskorjaukset ja vesivahinkojen korjaukset.

Ota yhteyttä

Tilauudistukset ja sisätilasaneeraukset

Olemme myös sisätilojen uudistamisen kokenut ammattilainen. Tilauudistus on resurssiviisas tapa kehittää tilojen toimivuutta niiden teknisestä parantamisesta aina henkilöstön motivaation kasvattamiseen ja brändin kirkastamiseen. Saneeraus on myös kestävän kehityksen mukaista kiinteistön arvon vaalimista.

Tutustu

Korjausrakentaminen

Toteutamme peruskorjaukset, perusparannukset ja viihtyvyyskorjaukset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Tyypillisiä korjausrakentamisen asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt ja yleishyödylliset sekä julkiset toimijat. Toimimme kohteissa pääurakoitsijana.

Tutustu

Tutustu referensseihimme

Vuosien saatossa olemme saaneet toimia monien hyvin eri tyyppisten kohteiden ja asiakkaiden parissa. Hanke lähtee kuitenkin aina asiakkaan tarpeesta, johon vastaamme omalla osaamisellamme ja kokemuksellamme. Tutustu aiempiin projekteihimme sekä asiakkaidemme kommentteihin töiden sujuvuudesta.

Referenssit

6 syytä valita Temotek Palvelut

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Tässä on muutamia keskeisiä asiakkaidemme kertomia syitä, miksi he ovat valinneet meidät kerta toisensa jälkeen toteuttamaan uudistuksia ja korjauksia tiloihinsa.

1. Teemme töitä siististi

Meillä tavarat ja työmaa eivät leviä hallitsemattomasti asiakkaan tiloihin ja eniten käytetty työkalu on imuri. Sulut, alipaineistukset ja pölynhallinta toteutetaan kohteissa huolella. P1-puhtausluokitus on meille arkipäivää ja olemme tottuneita työskentelemään myös yhdessä puhtaudenpidon valvojan kanssa.

2. Pystymme työskentelemään arjen keskellä

Usein tilauudistukset ja sisätilaremontit sijoittuvat kohteeseen, jossa normaali arki jatkaa pyörimistä ympärillä. Heti viereisessä tilassa saattaa olla käyttäjiä tai kalusteita. Olemmekin saaneet kiitosta, että hoidamme oman työmme niin, että häiritsemme asiakkaan töitä mahdollisimman vähän. Jos palaverin ajaksi tarvitaan hiljaisuutta, keskeytämme ääntä tuottavat työt ja möykkäämme aikaan, jolloin käyttäjät ovat poissa.

3. Teemme laadukasta jälkeä

Tarjoamme asiakkaillemme odotukset ylittäviä uudistuksia. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme tarjoaa vain parasta laatua. Asiat hoidetaan loppuun sovitusti ja tilat tehdään valmiiksi. Meille tärkein laatumittari on tyytyväinen, hymyilevä asiakas.

4. Pysymme aikataulussa

Pystymme työskentelemään tiiviillä aikataululla ja joustavasti haastavissakin olosuhteissa vakiintuneiden toimintamalliemme ansiosta. Aika on rahaa, ja ymmärrämme, että uudistetut tilat halutaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Meillä ei vitkutella eikä venytetä asioita!

5. Olemme kustannustehokkaita

Temotek Palvelut on tunnettu korkealaatuisesta, mutta yhtä aikaa kilpailukykyisestä tekemisestä. Sovitut työt toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa kustannustehokkaasti, ajallaan sekä laatu- ja ympäristönäkökohdat huomioiden. Ammattitaito yhdistettynä kokemukseen mahdollistaa sujuvat prosessit, joiden keskiössä ovat asiakkaan tarpeet.

6. Olemme luotettu kumppani

Ammattitaidon myötä harva asia tulee meille yllätyksenä ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Yhteys työnjohtajiimme ja työmaahan on toimiva ja asiat keskustellaan rehellisesti läpi hakien parasta mahdollista, terveellistä ja turvallista ratkaisua. Mahdollisista lisätöistä sovimme aina yhdessä ja etukäteen, läpinäkyvästi. Pitkäaikaiset asiakkuutemme ovat osoitus siitä, että luottamus kumppanuudessa on molemminpuolista.

Töihin Temotek Palveluille?

Meillä tehdään töitä hymyillen ja mukavassa porukassa hyvällä asenteella. Temotek Palveluilla työskentelee mm. työnjohtajia, maalareita ja kirvesmiehiä. Maisemat vaihtuvat sopivaa tahtia asiakkaiden mielenkiintoisissa ja monipuolisissa kohteissa.

HAE MEILLE TÖIHIN

Tilaa Temotek Palveluiden uutiskirje

Asiakaskirjeessämme kerromme vinkkejä tilamuutosten ja korjausrakentamisprojektien toteuttamiseen sekä esittelemme toteuttamiamme kohteita. Samalla jaamme viimeisimmät kuulumisemme.

Tilaa uutiskirje (palvelut)